I veckan fick vi in mängder av härliga vårplagg. Vi gör allt för att lägga ut dem i webbutiken, så snabbt det går. Det har kommit färgglada jumprar och byxor från Red Button, blusar och jumprar från French Connection, sidenblusar från Levete och mycket mycket mer. Hos oss hittar du varje dag fantastiska nyheter.

Det ser helt underbart vårlikt ut i butiken, med plagg i rosa, lila, korall, grönt, blått och orange. Men för dig som inte gillar färg och mönster, har vi många plagg i sand, kamel och svart. Vi tycker alla så olika!

Fr v: Polojumper från Rabe och jeans från Brax. Klänning från Moliin. Väst från Riläs och jeans från Cambio. Hängande: Kofta från Sibin/Linnebjerg och topp från In Front. Jacka från Ril.s, byxor från Cambio och klänning från Mansted.

.

.

I mitten: Kofta från Oui och jeans från Cambio.

.

Vårnyheter i vackra färger.

.

.

Kofta från Micha, topp från Ril’s och byxor från Cambio. Klänning från Moliin.

.

.

Koftor från Sibin/Linnebjerg, blusar och toppar från Camilla Thulin samt jeans från Mos Mosh.

.

.

.

.

Fr v: Sidenklänning från Dea Kudibal. Klänning från In Front. Jacka och blus från In Front samt byxor från Brax. Blus från Co’Couture och kofta från In Front. Klänning från Freequent.

.

.

Nu är det dags att komma till oss på Kungsgatan och hitta dina nya favoritplagg för våren. Varmt välkommen!

Charlotte

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *