Nu är det dags igen att köpa in kläder för nästa höst. I fredags hade jag digitalt möte med Anna Juhlin, agent för Gerry Weber i Köpenhamn, och gick igenom deras höstkollektion. Kommentera gärna vad du tycker om färgerna och modellerna.

Gerry Weber har fått en ny designer, som jag hoppas mycket på, men först i nästa års kollektion kan vi se vad hon tycker och gör. Mönstren i de senaste kollektionerna har inte varit riktigt lika bra som tidigare år, men som tur är, gör Gerry Weber extremt snygga basplagg med suverän passform och i sköna kvaliteter.

Vad tycker du om kollektionen nedan? Kommentera nedan eller maila mig till charlotte@jacobssons.nu.

Leverans i juli. Senap, grönt, kamel och svart

.

.

Leverans i augusti. Blått, kamel och svart.

.

.

Leverans i september. Kamel, rött, rosa och svart.

.

.

.

Basplagg

.

Det ska bli spännande att veta vad du tycker.

Charlotte

14 reaktioner till “Se Gerry Webers kollektion för hösten 2024

 1. Mycket fin kollektion: enfärgat, klassiska modeller, vackra färger, lätt att kombinera med varandra. De mönstrade topparna är ”lagom” mönstrade, ej dominerande eller skrikiga! Bara att gratulera!

 2. Den klassiska svarta dräktjackan med ficklock på första bilden tycker jag om. De zigzag mönstrade topparna med vanlig kort och lång ärm är snygga till jackan samt en kjol eller byxa. Tycker inte om holkärmar. Den vita kortärmade toppen med härligt grönt mönster föll jag direkt för. Snyggt till många plagg. Mörka blå jeans har jag saknat så de hoppas jag ni tar in.

  1. Hej Lille-Mor
   Stort tack för dina kommentarer.
   Jag vet, holkärm är inte helt lätt – och speciellt inte till hösten.
   Vad kul att du gillade den gröna toppen – den var jag mycket osäker på. Men som sagt var ”smaken är…”
   Tack igen, Charlotte

  1. Hej Katarina
   Stort tack för din kommentar. Jag håller med att det gröna mönstret är lite halvsvårt.
   Rutiga kjolar säljer vi alltid bra.
   Tack igen Charlotte

 3. Alla kollektioner är i min smak. Många fina plagg som lätt går att kombinera med varandra. Blev särskilt förtjust i den svart rutiga klänningen med den fina kragen samt den gröna klänningen. Ser verkligen fram emot höstens klädkollektioner.

  1. Hej Pia
   Stort tack för din kommentar.
   Jag hade tänkt att välja bort stora delar av den gröna kollektionen – men jag får nog tänka om när jag läser era kommentarer.
   Stort tack igen, Charlotte

 4. Alla kollektioner är ok utomtopparna och blusarna i begi, Svart och senap som ska levereras i juli

  1. Hej Gunilla,
   Stort tack för din kommentar. Ja beige blus är inte lätt, men sandfärg brukar fungera.
   Tack igen, Charlotte

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *