I fredags kväll bjöd jag mina superduktiga medarbetare på julmiddag, som tack för allt fint arbete i år. De har verkligen jobbat hårt för att göra dig och alla andra kunder nöjda varje dag. Vi hade en fantastiskt trevlig kväll på Grand Soleil som öppnade i höstas – och här visar jag vad vi hade på oss. Kanske något tips?

Eftersom jag helt glömde bort att fota under kvällen, tog min duktiga dekoratör Desirée de här fina bilderna.

.

Yvonne hade på sig den snygga blus-jackan från Levete Room.

.

Fantastisk blus-jacka i svart från Levete Room.

.

Birgitta hade den fina jumpern med spetsärmar från Micha och festbyxorna från Cambio (modell Cameron).

.

Svart fin mönsterstickad jumper från Micha.

.

Karin valde en glittertopp från Oui.

.

Vacker topp med silverpaljetter från Oui i ljusbeige. Finns även i grönt.

.

Cecilia valde en omlottblus i vinrött från Ril’s och jeans från Mos Mosh. Solveig hade ”privat klänning”.

.

Vinröd blus från Ril’s. Glansig, silkesliknande kvalitet.

.

Margareta hade en sidenblus i rosa från Dea Kudibal och Margaretha hade ”privat klänning”.

Se våra sidenblusar från Dea Kudibal här>>>

.

Jag valde den varma kashmirkoftan från Dea Kudibal (jag fryser alltid) och byxor från Cambio.

.

Härlig, mjuk och skön kashmirkofta från Dea Kudibal.

.

Mina fantastiska medarbetare. På vänster sida: Yvonne, Cecilia, Britt-Marie, jag, Lena, Solveig, Margareta. På höger sida: Desiree, min syster Louise, Kerstin, Birgitta, Karin, Margaretha och Lena. Saknades gjorde Ann, Ulla och Lovisa.

.

Stort tack till dig som är kund hos oss, för att jag fick möjlighet att bjuda mina medarbetare på en härlig julmiddag. Så tacksam!

Stort tack och God Jul, Charlotte

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *