I tisdags hade vi en mycket lyckad AfterWork tillsammans med Camilla Thulin i butiken på Kungsgatan. Vi hade lånat in ett litet antal festplagg ”limited edition” till kvällen. Sååå fina!!! OBS! Plaggen finns endast i butiken under två veckor – och inte i webbutiken, jacobssons.nu.

I måndags skyltade min duktiga dekoratör Desirée, med Camillas fantastiska klänningar och toppar i skyltfönstret mot Kungsgatan. Plaggen från Camilla har en suverän kvalitet och passform – och de är helt perfekta till vinterns och julens tillställningar.

Fr v: Spetsklänning, sammetsklänning och sammetstopp och röd kjol från Camilla Thulin.

.

Min medarbetare Lena Idermark med Camilla.

.

Klänningen Camilla hade på sig på vår AW här. Tryck på bilden för att beställa!

Vacker klänning från Camilla Thulin i rött. Saknar vi din storlek, kontakta kontoret.

.

.

.

.

Fr v: Kofta och topp från M.X.O. Glittertopp från Oui, mönstrad topp från Co’Couture och manchesterbyxor från LauRie. Stickad klänning från Micha. Kofta från Sibin/Linnebjerg, topp från Rils och byxor från Cambio. Glitterklänning från In Front.

.

Tack för en superfin eftermiddag och kväll!

Charlotte

OBS! Missa inte Nobelfesten nästa söndag. Jag misstänker att flera klänningar är designade och sydda hos Camillas skrädderi!!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *