Vi får en hel del frågor från våra kunder hur man hittar i vår webbutik, jacobssons.nu. En del kunder kommer in via nyhetsbrevet och kan sedan inte hitta fler plagg, andra tycker att det har blivit svårare att söka och vissa kunder ser bara halva webbutiken i mobilen.

Det är väldigt enkelt att handla hos oss, men får du problem, kontakta oss på 08-411 17 37 så hjälper vi dig.

.

.

Här är några tips!

Jacobssons.nu i datorn

Använder du dator för att hitta plaggen, kan du antingen söka under KLÄDER, VARUMÄRKE eller använda Sök-rutan i vänstra hörnet.

.

.

Vi håller just nu på just nu att skapa knappar på alla sidor, under bilden, för att du lättare ska kunna söka. Se knapparna nedan.

.

.

Du kan också skriva in namnet på plagget du söker efter i sökfunktionen. Där kan du också sortera efter storlek och märke. Se nedan!

Tyvärr har vi just nu vissa problem med vår Sök-knapp. Den låser sig i vissa lägen och då får du börja om, genom att trycka på vår logga (högst upp). Vi jobbar med att lösa problemet.

.

.

Jacobssons.nu i mobilen

Använder du dig främst mobilen för att leta efter ett plagg, gör så här.

Du kan antingen använda menyn (längst upp till vänster) och söka eller använda dig av sökfunktionen (förstoringsglaset).

.

.

Efter att du har tryckt på menyn i vänster hörn, kan du välja mellan KLÄDER och VARUMÄRKE.

.

.

När du har tryckt på KLÄDER, kan välja mellan olika modeller.

.

.

När du har tryckt på en modell, finns det knappar för dig att välja mellan.

.

.

Vi arbetar just nu med att sätta ut fler knappar under alla varumärken. Det kommer att se ut så här på alla våra stora varumärken.

.

.

Du kan även söka på Storlek, under respektive modell eller varumärke, genom att trycka på Filter-knappen och då ser det ut så här:

.

.

Det är verkligen enkelt att handla i vår webbutik, men stöter du på problem är bara att kontakta oss. Vi finns här för att hjälpa dig.

Varmt välkommen!

Charlotte

En reaktion till “Hur hittar du på jacobssons.nu? Tips på hur du kan söka

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *