Nu har min syster Louise och jag varit på ännu fler inköp för nästa sommarsäsong. Den här gången hos Dea Kudibal, FreeQuent och Summum. Det är tre helt olika märken, med olika profil. Det är så kul att kunna köpa in sådan variation av olika material, mönster och modeller.

Dea Kudibal sommaren 2024

Danska Dea Kudibal gör fantastiskt lyxiga och vackra blusar, klänningar och byxor i underbar siden och skön viskos. Till nästa sommar har de satsat på färgstarka mönstrade plagg, med extra volym.

Jag önskar att vi kunde köpa in allt, för kläderna är fantastiska, men vi har inte tillräckligt många kunder som vill ha och behöver plagg i siden.

.

Nästa sommar blir det mycket mer topp-byxa och topp-kjol, än klänning och därför köper jag också in sidenbyxor, som du enkelt kan matcha till en topp.

.

.

.

.

Magiskt vackra festplagg med stora puffärmar.

.

Danska FreeQuent sommar 2024

Danska FreeQuent gör bekväma sommarplagg, som passar perfekt till stranden, resan eller semestern. De gör snygga och prisvärde plagg, med en trendig twist.

.

Bästa linneshortsen i somras. Jag har beställt dem i fem färger till nästa år.

.

.

.

Nu längtar jag redan till nästa sommar.

.

Igår var vi hos Summum och hittade de här fina plaggen.

Summum sommar 2024

Hos holländska Summum hittar vi alltid väldigt personliga plagg, vilket känns kul att också kunna erbjuda. Det märks att märket är holländskt, eftersom de har lite annorlunda print och färger, än de tyska och danska märkena. Återigen – det är kul att kunna ha en bredd.

.

Vi var tvungna att prova de här fina plaggen – men jag köper inte in dem, för jag tror att de är svårsålda. Säg till om du tycker annorlunda.

.

Men vi valde de här…

.

.

.

Välkommen till oss när du ska handla plaggen till nästa sommar!

Charlotte

En reaktion till “Inköpen till nästa sommar fortsätter. Nu hos Dea Kudibal och Summum

  1. Frequents ljusblå klänning såg underbar ut i färg/ mönster. Det man såg av den på galgen.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *