Behöver du ett par snygga byxor eller jeans till vinterns middagar, fester eller kyliga dagar? Då har jag tipsen för dig. Önskemålen är många och jag försöker ha det mesta hemma på lager. Och om det är något du inte hittar, försöker jag alltid att beställa hem det.

Efter att ha sålt byxor i mer än 50 år, känns det som vi kan byxor. Idag visar jag de byxor som är mest populära just nu, för de olika behov du och andra kunder kan ha.

.

Ullbyxa från Gardeur

Tyska Gardeur är det enda byxmärke som gör byxor i ren ull (som jag känner till). Byxorna innehåller 96 procent ull och finns i två modeller Kayla, för den med rak figur och Kita, för en mer kurvig figur. Byxorna finns också i marint, grått, brunt och svart samt i mönstrat.

.

Upptäck våra ullbyxor>>>

.

Manchesterjeans

Vi har sålt manchesterjeansen från Brax i mer än tio år och hos hittar du jeans i modellen Mary, för dig med rak figur. Mary finns i brunt, grönt, marint och svart. Vi har också manchesterbyxor från Cambio och det nya märket Red Button. Supersnygga – men de börjar tyvärr att ta slut!

Upptäck våra manchesterjeans>>>

.

Varma byxor från LauRie

Danska LauRie gör främst lite tunnare byxor i bomull eller viskos, men de har även en byxa med flossad insida samt byxor i manchester, som upplevs lite varmare. Manchesterbyxorna finns i blått och svart och de kommer om cirka tre veckor också i kaki och brunt.

Svart mirakelbyxa med flossad insida, modell Riley. från LauRie.

.

Mirakelbyxa i manchester, modell Kelly, i blågrått från LauRie.

Upptäck varma byxor från LauRie>>>

.

Festbyxor

Butikens mest populära festbyxor kommer från kanadensiska Joseph Ribkoff. De finns i tre olika modeller, men bäst säljer den vida byxan och byxan med slits bak. De har resår i midjan, är extremt sköna på och finns i marint och svart.

.

Riktigt snygga och sköna festbyxor finns även hos Cambio. Här är den populära modellen Cameron.

Snygg festbyxa, modell Cameron, i svart från Cambio.

Upptäck alla våra festbyxor>>>

.

Kostymbyxor

Cambio gör butikens snyggaste kostymbyxor och bästsäljande modeller är Ros och Renira. Båda byxorna är ganska smala och finns i marint och svart. Nu har Cambio gjort en ny modell, Farah, som är lite vidare över lår och mage samt lätt utställda.

Snygg svart kostymbyxa från Cambio.

.

Butikens mest populära jeans

Butikens mest populära jeans, är Best4me från Gerry Weber. Det är en slimfit-modell med massor med stretch – och passar därför många.

Jeans, modell Best4me, i svart från Gerry Weber.

.

Har du frågor om material, längder eller annat, ring gärna till oss på 08-411 17 37.

Charlotte

2 reaktioner till “Behöver du ett par nya byxor? Se våra olika modeller och märken

 1. Söker förgäves efter svarta byxor med innerbenslängd 90 cm (36″). För Jacobssons någon modell med xx-långa ben? Fö har jag stl 42.

  1. Hej Margaretha
   Ledsen över sent svar.
   Tyvärr inte, men jag kan tipsa om italienska märken som t ex Max Mara som ofta har sina byxor i ”full längd” dvs de är inte kortade.
   Lycka till, Charlotte

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *