I veckan började min dekoratör Desiree och jag samla vinter- och julmodet på ett ställe i butiken på Kungsgatan. Nu ska festtoppar från Gerry Weber, sammetsklänningar från Camilla Thulin, festklänningar från Joseph Ribkoff samt festblusar från Masai och Yaya synas. Det är hektiska dagar för oss – men åh, så kul!

Nu har vi fått det mesta av vintermodet och jag väntar bara på vinterkollektionen från Oui, manchesterbyxor från LauRie samt fler kashmirjumprar från Davida. Sedan är vi laddade och klara för att hjälpa dig att hitta det du behöver till vinterns dagar och julens tillställningar.

Rött är för oss en julfärg, men i år är det det även en trendfärg. Så kul!

.

.

Tunika från Masai i rött och svart.

.

Festjumper från FreeQuent i svart.

.

.

Glitter och paljetter är högsta mode i vinter – och hos oss hittar du en hel del!

.

Fr v: Kofta från In Front, blus från Yaya, jeans från Mos Mosh. Sidenklänning från Dea Kudibal. Blus från Mos Mosh, kofta från Levete och byxor från Cambio. Jacka från In Front. Blus från Yaya.

.

.

Jacka från Ril’s, jumper från Levete och vit blus från Erfo.

.

.

Närmast i bild är en helt underbar sidenklänning från Dea Kudibal.

.

Jumper från Gerry Weber och väska från Gemini.

.

Fr v: Klänning från Micha. Klänning från Onjenu. Blus från Fabienne Chapot. Sidenblus från Dea Kudibal och byxor från Gerry Weber. Klänning från Joseph Ribkoff.

.

.

Julen känns fortfarande långt borta, men som min medarbetare Cecilia sa ”Hos oss har vi redan dragit namn på den familjemedlem som vi ska köpa en julklapp till i år, det som en del kallar Secret Santa.”

Det är bara att börja bjuda in till julbak, julpyssel och glögg samt beställa biljetter till julkonsert, köpa julgran, julbelysning och annat kul. Härligt!

Charlotte

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *