Varje dag är det full fart i butiken och på kontoret och jag fascineras av att det finns så många arbetsuppgifter i min lilla butik. Det är plagg som ska packas upp och packas ner, kunder som ska kontaktas och servas i butiken, det ska städas, skyltas om och sorteras på lagret, det är texter som ska skrivas och bilder som ska fotas och däremellan ska jag på inköp. Det är galna dagar nästan jämt.

Vad hände den här veckan?

I butiken hängde vi om för att lyfta fram plagg i kornblått och grått.

Koftorna är från Sibin/Linnebjerg och Gerry Weber, polovästen är från Gerry Weber och jeansen är från Cambio.

.

.

Underbar sjal från Mala Alisha.

.

I tisdags var min syster Louise och jag på inköp hos Masai på Nacka Strand.

Vi såg kollektionen för nästa sommar – och det är främst klänningar och toppar vi vill ha.

.

.

Den här sommarklänningen var årets storsäljare – och nästa år kommer den i nya färger.

.

.

.

I butiken börjar nu manchesterbyxorna från Red Button att sälja slut och därför har jag köpt in manchesterjeans i ny modell i marint (stl 36-46). Se nedan.

.

Manchesterbyxorna från LauRie i brunt och oliv är försenade och kommer först i mitten av november. Om du är intresserad, ring eller maila, så lägger vi undan ett par åt dig när de kommer.

.

Vi fick i veckan reda på att den fina koftan Sense i rosa är försenad och påfyllning kommer först om cirka två-tre veckor. Kanske något för dig?

.

I nästa vecka ska min syster Louise och jag på inköp hos Dea Kudibal och köpa in deras fina sidenblusar för nästa sommar. Vi ska också börja flytta och hänga om i butiken inför ”vinter och fest” – för nu öser vinterkollektionerna in. Plaggen som kommer nu är festtoppar, festklänningar, varma byxor och sköna jumprar i främst rött, lila, kornblått, grått och svart.

.

Här är det ingen rast eller ro – men kul är det.

Charlotte

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *