Nu har vår dekoratör, Desirée, gjort fantastiskt fint i butiken, med mysiga jumprar, vackra varma ytterjackor, läckra sjalar, snygga byxor, festplagg och mycket mycket mer. Kom gärna till oss och välj höstens och vinterns nya favoritplagg. Det finns ingen anledning att inte var välklädd i höst och vinter.

Fr v: Stickad jacka från Sibin/Linnebjerg, ullbyxa från Gardeur och väska från Gemini. Stickad jacka från Sibin/Linnebjerg, topp från Ril’s och kjol från In Front. Blus från Oui och manchesterjeans från Red Button. Blus från Costa Mani och väska från Gemini. Jacka från In Front, linne från Rosemunde och sjal från Mala Alisha.

.

.

Höstens färger livar upp när det börjar att bli mörkt ute. Klänningen i mitten är från Camilla Thulin.

.

.

Jumprar i rost från Yaya, Mansted och Gerry Weber.

.

Stickad klänning i mörkcerise och smycke från Ko-Ko-No. Jacka från In Front, sjal från Mala Alisha och jeans från Mos Mosh.

.

Hitta höstens mode hos oss.

.

.

Nya jumprar från Oui i rött. Superfina nu och i vinter!

.

Varmt välkommen! Charlotte

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *