Varje dag packar vi upp klassiska plagg, som manchesterjeans, polojumprar och bastoppar. Men vi får också unika plagg med hög modegrad, som blusar från Costa Mani och Levete samt glitterklänningar från Joseph Ribkoff. Allt för att du ska känna igen dig och bli överraskad. Se hur det ser ut hos oss den här veckan!

Fr v: Blus från Levete och jeans från Mos Mosh. Kofta från Sibin, blus från Erfo och jeans från Mos Mosh. Blus från Erfo och byxor från Gerry Weber. Blus från Gerry Weber och poncho från Sibin. Blus från Levete. Kofta och klänning från Yaya.

.

.

Plagg i sköna höst- och jordfärger.

.

Kofta från Yaya, topp från Mos Mosh och sjal från Lassesor.

.

Tunika från Masai och halsband från Bow19. Blus-topp från Yaya och jeans från Mos Mosh.

.

.

En del kunder älskar och klär i höstfärgerna kaki, rost och brunt, medan andra kunder älskar vinterfärger som kornblått, cerise och svart. Det finns inget rätt eller fel – utan bara vad man gillar eller klär i. Och självklart har vi både och!

.

Fr v: Klänningar från Masai. Klänning från Camilla Thulin och kofta från Sibin. Jacka från In Front och blus från Erfo. Jumper från Masai och byxor från LauRie.

.

.

Blus från Moliin och jumper från Sibin.

.

Klänningar från Masai och smycken från Bow19 samt Ko-Ko-No.

.

.

Blus från Mos Mosh och byxor från Cambio. Klänning från Camilla Thulin.

.

.

Fantastiska färger i höst – turkost med brunt – ger en särskild 70-tals känsla.

.

Välkommen till oss! Hitta plaggen här>>>

Charlotte

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *