Dagens nyhetsbrev mixar höstmode och vårmode. Modet rör sig hela tiden framåt, så det gäller att aldrig sitta still. Det kan vara lite stressande att alltid tänka nytt, men samtidigt gör det mode så spännande. Välkommen till en ny säsong hos oss!

.

Höstmodet i butiken

Fr v: Blus från Gossip, jeans från Gerry Weber. Blus från Summum, kofta från Yaya och jeans från Mos Mosh. Klänning från Mansted och sjal från Mala Alisha. Jumper från Mansted. Knytblus från Dea Kudibal och kofta från Sibin/Linnebjert. Jumper från Gerry Weber.

.

.

.

.

Klänning i brunt från FreeQuent (finns i flera färger) och sjal från Mala Alisha.

.

Vårens mode hos Gossip

Alla inköp för nästa vår är nu klara och det som återstår är att skicka in de sista ordrarna. Det dröjer sedan 4-5 månader innan de första vårplaggen kommer till butiken. Här kan du se svenska Gossips härliga kollektion, som främst innehåller svala och snygga sommarklänningar.

Hos Gossip finns alltid klänningar i härliga sommarfärger.

.

Till nästa vår och sommar har vi valt ut flera klänningar i fina mönster och färger.

.

.

.

.

Gossip gör också snygga enfärgade klänningar.

.

Här är Gossips ”signum-klänning”, en klänning gjord av gamla siden-saris från Indien. Varje klänning är unik och finns bara i ett exemplar, men de görs i flera storlekar.

.

Ha en skön söndag!

Charlotte

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *