Nu är det dags igen att köpa in kläder för nästa vår. I fredags hade jag digitalt möte med Anna Juhlin, agent för Gerry Weber i Köpenhamn, och gick igenom deras vårkollektion. Kommentera gärna vad du tycker om färgerna och modellerna.

Gerry Weber fick 2021 en ny designer, som har moderniserat märket och samtidigt hållit fast vid den suveräna passformen. Skickligt! I år tycker jag att mönstren inte är riktigt lika bra som tidigare, men som tur är, gör Gerry Weber extremt snygga basplagg, som enfärgade blusar, toppar, jeans och kjolar.

Vad tycker du om kollektionen nedan?

.

Leverans januari 2024

.

.

Leverans februari 2024

.

.

Leverans mars 2024

.

.

Leverans april 2024

.

I oktober kommer Gerry Weber med en sommarkollektion – då hoppas jag på massor med snygga linneplagg.

Ha en fin söndag!

Charlotte

4 reaktioner till “Se Gerry Webers kollektion för våren 2024

  1. Hej Ingegerd
   Stort tack för din kommentar.
   Det är alltid lika svårt att hitta plagg i ren bomull, men vi letar hela tiden,
   Charlotte

 1. Första bilden med röda inslag och bilden därefter med gröna kläder intresserar mig. Jag skulle gärna vilja få kostymen i rött, byxor och kavaj presenterat för mig för detta är något jag saknar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *