I butiken hittar du just nu en mix av sommarplagg, reaplagg och höstnyheter. Men varje dag kommer det fler höstnyheter, som vi packar upp, fotar och får ut i butiken så fort vi bara kan. Vi väntar på mängder med höstplagg, bland annat från Camilla Thulin, Gerry Weber, InFront, Sibin/Linnebjerg, Oui, Cambio, Mos Mosh och Micha. Spännande!

.

För dig som är lika nyfiken, som jag är, på vad som kommer in (det är mer än ett halvår sedan vi beställde plaggen), visar jag några av de märken och plagg som kommer under augusti-september. Ring eller maila oss gärna om du vill förbeställa.

.

Mos Mosh – ett danskt märke som gör coola och sköna plagg. Passar dig som vill ha en avslappnad och modern look.

.

.

.

Oui – ett tyskt märke som gör sportiga och snygga plagg, främst sköna stickade jumprar, i starka färger.

.

.

.

Masai – ett danskt märke, som gör volymiösa plagg i sköna kvaliteter och fina mönster. Passar dig som vill ha plagg som sitter löst.

.

.

French Connection – ett engelskt märke och för oss ett nytt märke (även om jag köpte mitt första French Connection-plagg redan på 80-talet). De gör kvinnliga plagg i basfärger, med twist.

.

.

.

Levete Room – ett danskt märke som gör snygga och trendiga basplagg. Passar dig som vill klä dig klassiskt, men ändå trendigt.

.

.

.

.

Yaya – ett holländskt märke som gör klassiska basplagg, med en lite ”boho-känsla”. Passar dig som gillar jordfärger och vill klä dig modernt och bekvämt.

.

.

.

Erfo – ett tyskt blusmärke som har funnits hela mitt liv. De gör snygga blusar och tunikor, med suverän passform och kvalitet. Passar dig som vill ha en klassisk och snygg blus, i enfärgat eller mönstrat.

.

.

.

Det här var ett smakprov på vad som kommer i augusti-september. I nästa vecka visar jag fler märken och modeller.

Charlotte

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *