Nästan halva 2023 har gått och sommaren är inte långt borta. Just när vi har börjat använda vårkläderna, är det dags att byta till sommarkläder. Nu går det undan. Här kan du se sex av sommarens coola modetrender.

.

Det finns alltid ett stort antal sommartrender – och vissa passar man i, medan andra inte fungerar. Det är inte viktigt att följa trenderna, men det är kul att känna igen dem när man går på stan. Och kanske kan de olika trenderna ge lite inspiration.

OBS! Plaggen på bilderna fungerar endast som inspiration och finns inte i butiken.

.

Cargobyxan

Cargobyxan är sommarens trendigaste byxa. En skön och cool sommarbyxa, som är ett bra alternativ till jeansen eller kostymbyxan. Kanske har du ett par hemma sedan tidigare – eller så är det dags för ett par nya?

.

De vida jeansen

Många älskar sina smala jeans, men det är de riktigt vida jeansen, som som dominerar modebilden just nu. De vida jeansen är extra sköna när sommarvärmen kommer.

.

Linneplagg i alla former

Finns det någonting som aldrig går ur tiden, och som man alltid ser bra ut i, så är det plagg i linne. En linneskjorta eller linnebyxa är grunden i sommargarderoben. Utbudet av linneplagg just nu är mycket stort, så det är bara att välja!

.

Korta shorts

Vem gillar egentligen riktigt korta shorts? Inte många. Men trenden just nu är riktigt korta shorts (hot pants). Ett par snygg och sköna shorts (och kanske lite kortare) är perfekta i sommar. Sätt en oversize skjorta och ett par sandaler till och du är redo för värmen.

.

”Slip dress”

Silkesklänningen (Slip dress) är inte världens mest lättburna plagg. Men oavsett det, är klänningen, som har varit med länge och som ser ut som ett vintage-nattlinne, tillbaka.

.

Slutligen är det crossbody-väskan som du ska ha till i sommar.

Crossbody-väskan är smart att ha, eftersom du har båda händerna fria och kan röra dig lättare. I sommar ska väskan vara i lite större modell.

.

Nu är det dags att prova ut sommargarderoben hemma, matcha ihop och se vad som saknas.

Välkommen till oss!

Charlotte

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *