Nu börjar sommarens kollektioner att komma till butiken. Vi har fått linneklänningar från Gossip och Angoor, sommarklänningar från Erfo, ankellånga byxor från Gerry Weber och sköna toppar från Oui. I veckan skyltade vi om och lyfte fram fina vår- och sommarklänningar, både mönstrade och enfärgade, samt snygga toppar till alla vårbyxor.

Fr v: Klänning från Moliin och korta jeans från Gerry Weber. Linneklänning från Gerry Weber och jeans från Mos Mosh. Blommig klänning från Mansted och jeansjacka från InFront. Blus från Moliin och kofta från Sibin/Linnebjerg. Bomullsjumper från Mansted. Blus från Levete och kofta från Sibin/Linnebjerg.

.

.

Plagg i härliga färger. I mitten linneklänning från Masai och sjal från Mala Alisha.

.

.

.

Klänning från Mansted och kofta från Erfo. Klänning från Moliin.

.

.

Blus från Moliin. Finns i flera färger.

.

Fr v: Klänning från Smashed Lemon. Klänning från Joseph Ribkoff. Blus från Masai och jumper från Micha. Blus från Gerry Weber och byxor från Cambio. Topp från Ril’s och byxor från LauRie.

.

.

.

Jumper i kashmir från Davida och jeans från Mos Mosh. Topp från InFront och kjol från FreeQuent.

.

Välkommen till oss!

Charlotte

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *