Jag är både stolt och glad över vårt stora utbud – och tacksam över att mina medarbetare har hjälpt mig att välja ut vad vi ska köpa in. Utan dem skulle jag inte våga köpa in så många färgstarka plagg och vi skulle inte ha samma bredd som vi har nu. Det känns som om alla hittar något hos oss!

Fr v: Blus från FreeQuent. Sjalkofta från Erfo, topp och jeans från Mos Mosh. Långkofta från Sibin/Linnebjerg och sjal från Mala Alisha. Jumper från Oui och jeans från Cambio. Kofta med krage från Sibin/Linnebjerg.

.

.

.

Vi har ett noga utvalt sortiment av vårjackor. Kom in och prova!

.

.

Jumper i grönt med guldknappar från Fabienne Chapot.

.

Jumper i nya trendfärgen sharp green.

.

Klänning från Moliin och från Camilla Thulin.

.

.

Fr v: Topp från Rils och sjal från Gerry Weber. Klänning från Moliin. Jumper från Gerry Weber, blus från Moliin och byxor från Cambio. Klänning från InFront och långkofta från Sibin/Linnebjerg. Kofta från FreeQuent, blus från Co’Couture och jeans från Mos Mosh.

.

.

Vårnyheter från danska Moliin.

.

Även om det snöar ute – är det vår hos oss!

Välkommen, Charlotte

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *