I butiken har vi fått in sååå mycket snyggt och i veckan kom flera nyheter från Camilla Thulin, klänningar från Stockholms Klänningsfabrik, underbara sjalar från Mala Alisha samt mirakelbyxor från LauRie för vårens varma och soliga dagar. Härligt! Vi lägger till nya plagg i webbutiken så fort vi hinner.

Fr v: Jacka från Betty Barclay. Kofta från Sibin/Linnebjerg och kjol från Stockholms Klänningsfabrik. Jumper från Oui och blus från Erfo. Klänning från Stockholms Klänningsfabrik. Blus från Dea Kudibal och väst från Co’Couture.

.

.

Plagg i härlig korall, vitt och svart.

.

Kofta från Sibin/Linnebjerg och sjal från Mala Alisha.

.

.

Jacka från Betty Barclay och sjal från Mala Alisha.

.

Fr v: Dräkt från Gerry Weber och sjal från Lasessor. Topp och kjol från Gerry Weber och kofta från FreeQuent. Kofta från Oui och topp från Gerry Weber. Blus från Oui, väst från Gerry Weber och byxor från LauRie. Jacka från Ril’s och jeans från Gerry Weber.

.

.

Jumper och jeans från Mos Mosh och sjal från Lasessor. Jumper från Ril’s och kjol från Mos Mosh.

.

Underbar blus och klänning från Moliin.

.

.

Välkommen till våren hos oss!

Charlotte

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *