Nu har det kommit ännu fler fantastiska vårnyheter, bland annat toppar och koftor i vårens modefärg ljuslila, samt sköna jeans från Mos Mosh, mysiga jumprar från Yaya och ännu fler blå plagg från Gerry Weber.

Här är bilder från butiken

Fr v: Klänning från Camilla Thulin och långkofta från Mos Mosh. Jumper från Yaya och jeans från Cambio. Jumper från Oui och jeans från Mos Mosh. Kofta från Yaya och blus från Co’Couture. Blus från InFront.

.

Vårplagg i vackert ljuslila, marint och svart.

.

Snygg blus från Oui.

.

Kofta från Oui, t-shirt från Gerry Weber och jeans från Cambio.

.

Blus från Camilla Thulin, jumprar från Oui, Mos Mosh och Yaya samt jeans från Mos Mosh.

.

Vårens plagg i starka 80-tals färger och pastell

.

Kostym och blus från Gerry Weber.

.

Sidenklänning/tunika från Dea Kudibal.

.

Fr v: Jumper från Mos Mosh, blus från Camilla Thulin och jeans från Cambio. Jumper från Mos Mosh, jacka från Rils och jeans från Cambio. Jumper från Oui och jeans från Mos Mosh. Jumper med krage, från Ril’s. Kofta från Yaya, blus från Summum och jeans från Cambio.

.

Jumprar från Oui och Mos Mosh.

.

Topp från InFront och jumper från Mos Mosh.

.

Välkommen att spana in vårmodet hos oss!

Charlotte

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *