Samtidigt som vinterns plagg fyller butiken, handlar min syster Louise och jag in modet för nästa sommar och höst. Nu har vi varit hos finska Rils, holländska Summum och danska Masai.

Eftersom vi har så många olika kunder, med olika önskemål, är det viktigt att jag verkligen får med alla stilar, färger och modeller som våra kunder vill ha. Det är mycket att tänka på, men med hjälp av checklistor och mina duktiga medarbetare, brukar det lösa sig.

Här är ett litet urval av de plagg du kommer att se hos oss nästa sommar.

.

Summum – en mix av fransk och tysk design samt bohemisk och klassisk look

.

.

.

.

Ril’s – klassisk finsk design av hög kvalitet

.

.

.

.

Masai – sköna, volymiösa plagg, med fina mönster och färger

.

.

.

.

.

Det här året har vi tittat på nya kollektioner nästan varje vecka. För några år sedan visades nya kollektioner två till fyra gånger per år, och då bara på mässorna, men nu kommer det nya kollektioner hela tiden.

Superkul att det finns så mycket nytt och snyggt att köpa in, men det är svårt att ha koll, när jag hela tiden visas nya plagg.

Men det brukar lösa sig. Ha en fin dag! Charlotte

4 reaktioner till “Inköpen för nästa sommar och höst fortsätter. Det här är vad jag har sett.

  1. Hej Sylvie,

   Stort tack för din kommentar.

   De mer raka, volymklänningarna fortsätter att vara ”trendiga” även nästa sommar. Men vi köper som vanligt in mer kroppsnära klänningar från Camilla Thulin, Stockholms Klänningsfabrik, Ribkoff med flera. Så att vi har ”både och”.

   Tack,
   Charlotte

 1. Sum mums blus var tuff, finns den i blått? Rils röd/vita blus och klänning ser fina ut. Kul att ni visar vad ni köper in. Skall på bröllop till sommaren. Letar något färglatt till en lång thaisiden kjol i svart eller en ny klänning.

  1. Hej Lille-Mor,

   Superledsen över sent svar. Jag brukar få mail, när jag får kommentarer, men den funktionen verkar inte fungera längre.

   Åh vad kul med bröllop. Jag hoppas att du hittar något fint hos oss. De flesta vårplaggen har kommit in runt den 1 mars – kom gärna då.

   Välkommen! Charlotte

   Ps. Summums blus kommer bara som synes!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *