Butiken är fylld av plagg för alla stilar och smaker samt färger och modeller. Vi har nu fått in jumprar från Oui, klänningar från Onjenu, toppar från InFront och mycket mera. Vi har så mycket fint att visa dig. Har du inte möjlighet att komma hit, kan du se bilder från butiken här. Har du frågor, ring oss på 08-411 17 37.

Vad händer hos oss?

I butiken på Kungsgatan hänger vi om nästan varje dag och nu har vi lyft fram vinternyheterna från Oui och Gerry Weber i cerise och ljuslila. Snyggt och färgstarkt!

Jumprar från Oui, Davida, Milano Italy och Micha samt toppar i cerise från Gerry Weber.

.

Blus från Oui i cerise, ljuslila och svart.

.

Skön bomullsjumper från Oui i ljuslila. Halsband från Ko-ko-no.

.

Dramatiskt med plagg i cerise och svart.

.

Längre in i butiken hittar du våra fantastiska ponchos från Sibin/Linnebjerg. De finns i många olika färger, har en bra längd och är i merinoull.

Vit skjorta från Erfo, poncho från Sibin/Linnebjerg och byxor från Cambio.

.

I den främre delen av butiken hittar du plagg i sobra färger som kamel, grönt och rosa. Elegant! Det är min duktiga dekoratör Desiree, som gör så här fint och får ihop alla mönster och färger.

.

.

Poloväst från Mansted i yak och blus från Dea Kudibal i siden.

.

Sobert med plagg i svart och beige.

.

I mitten ser du en kofta från M.X.O i rosa med sjal från Masai samt en klänning från Dea Kudibal i viskos. Bekvämt och elegant!

.

Fin blus från Co’Couture, i vitt med svarta trådar.

.

Vi har nu fått de fantastiska klänningarna från engelska Onjenu. Deras färgstarka klänningar livar verkligen upp!

Mönstrade klänningar från Onjenu, tillsammans med sammetsklänningar från Camilla Thulin och festklänningar från Joseph Ribkoff.

.

Fr v: Klänning från Onjenu. Jacka från Gerry Weber och jumper från Micha. Klänning från Joseph Ribkoff. Klänning från Maja Roos. Kofta från Sibin/Linnebjerg, blus från InFront och jeans från Cambio.

.

I fönstret mot Kungsgatan har vi lyft fram de vackra vinternyheterna från holländska Summum i rost, vin och sand.

Fr v: Omlottblus från Ril’s. Blus från Yaya och vida jeans från Gerry Weber. Klänning från Summum. Sidenblus från Dea Kudibal och poncho från Sibin/Linnebjerg. Blus från Summum och jeans från MosMosh.

.

Har du inte besökt oss ännu – kom gärna hit och titta på allt snyggt. Välkommen!

Charlotte

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *