Det var ett tag sedan jag skrev om våra favoritplagg, men nu är det dags igen. Varje dag kommer nyheter till butiken som vi packar upp och gör iordning för våra kunder – och vi hittar ofta något vi själva gillar. För att visa vårt stora utbud och hjälpa dig att hitta plagg som du gillar och passar i, har jag bett mina medarbetare att välja ut sina favoritplagg. Först ut är Birgitta Levedal. Läs mer om Birgitta längre ner.

.

Birgitta gillar att vara välklädd och bekväm. Ett par jeans från Mos Mosh eller svarta byxor från Brax, en enfärgad topp eller mönstrad blus samt klänning är Birgittas dagliga outfit. Färgerna hon ofta väljer är vitt, rosa, denim och svart – och mycket glittriga smycken.

Birgitta gillar inte ull och inte att stryka – så plaggen nedan är både ull- och strykfria.

.

Här är Birgittas favoriter för hösten. Klicka på bilden för att läsa mer om plagget!

Rutig koftjacka från Yaya. Mjuk och snygg lumbermodell med resår nertill.

Mjuk och skön jumper med puffärm (ej ull) i sand, från FreeQuent.

.

Jeans i denim, från Mos Mosh. Coola och bekväma. Hos oss hittar du ett stort utbud av jeans från Mos Mosh.

.

Skön och ”varm” manchesterskjorta i blått, från Gossip. Finns i flera färger.

.

Bekväma och mjuka jerseybyxor i grått, från Brax. Finns även i svart.

.

Snygg och skön jumper från Levete, i bomull och 10% kashmir. Perfekt för dig som inte gillar ull.

.

Snygg och mjuk kofta i svart, från Micha. Ej ull!

.

Snygg, blommig och skrynkelfri polyester blus i polyester, från FreeQuent.

.

Svarta jeans, lätt utställda från Mos Mosh. Jeansen är mycket stretchiga, så Birgitta gick ner två storlekar.

.

Det här är Birgitta

Birgitta är vår glada röst i telefonen. Hon hjälper dig med beställningar, returer, försvunna paket och annat. Alltid lika hjälpsam. Birgitta hjälper dig även med tips och råd, när du inte kan komma till butiken. Dessutom arbetar hon med att göra oss synligare på Google – vilket tar ”galet” mycket tid, men är viktigt för oss.

Birgitta har tidigare arbetat med reklamproduktion och är därför van vid höga krav på service och att ha många bollar i luften samtidigt. Vi kom i kontakt med varandra när jag arbetade med marknadsföring innan Jacobssons. När jag tog över efter pappa, anställde jag Birgitta omedelbart.

Har du frågor om plaggen som Birgitta har valt ute, är det bara att ringa på 08-411 17 37.

Charlotte

.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *