I förra veckan var vi på säsongens sista inköp hos Gossip och Sibin/Linnebjerg. Vårens mode fortsätter med plagg i starka färger och det blir många härliga nya modeller och mönster att se fram emot. Nu lägger jag de sista ordrarna och sedan ska jag fokusera på hösten och vinterns mode.

Fantastiska stickade plagg hos Sibin/Linnebjerg. Klassiskt och färgstarkt!

.

Det är mycket svårt att hitta snygga stickade plagg i bra kvalitet och till vettigt pris, men Sibin/Linnebjerg är undantaget från regeln. Sibins stickade plagg gör mig aldrig besviken och jag har flera jumprar och koftor från dem. Helt suveräna!

.

.

.

Klassiska Sense koftan i ”ny tappning”.

.

.

Här kan du se färgerna för nästa vår hos Sibin/Linnebjerg.

.

Härliga sommarklänningar hos Gossip. Min längtan efter nästa sommar har redan börjat!

De här underbara mönstren ser du hos oss nästa sommar.

.

.

.

.

Hos Gossip har jag valt både linneklänningar och linneskjortor för nästa vår och sommar. Snygga!

.

Det blir en härlig vår- och sommarsäsong.

Charlotte

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *