Butiken är full av höstens fina nyheter och varje dag kommer det mer. Härligt! Vi packar upp, fotar och hänger ut så fort vi bara kan. Vi har fått fantastiskt mycket snyggt från Camilla Thulin, Moliin, InFront, Sibin/Linnebjerg, Micha med flera. Dessutom såg jag på lagret att vi har fått flera superfina jumprar från Oui (kommer snart i webbutiken).

Jag älskar höstplagg! De är varma, gosiga och i fina höstfärger. Det är något lugnt över höstkläderna, men samtidigt är det lite vemodigt att hänga undan sommarens alla härliga färger och fina klänningar. Men var sak har sin tid!

Idag har jag valt ut mina favoriter bland de höstnyheter som redan har kommit. Det kommer mer och vill du se fler höstnyheter, är ett besök i butiken ett måste.

.

Här är mina höstfavoriter (tryck på bilden för att läsa mer om plagget)

Jag älskar polojumprar och den här polon från Sibin/Linnebjerg är så fin. Modellen är snygg på och kvaliteten är toppen. Finns i flera färger.

.

Jeansen från Mos Mosh heter Ashley och jag har dem i denim sedan i våras. Helt underbara – och jag har använt dem nästan varje dag.

.

Jag är inte mycket för mönster, men den är blusen från Summum är sober och cool samtidigt. Jag älskar färgerna, så jag ska i alla fall prova.

.

En elegant blus från Mos Mosh som passar till det mesta och är snygg både på jobbet och på tjejmiddagen.

.

Superelegant och sober sidenblus från Dea Kudibal. Jag märker att jag behöver en elegant blus när jag ska bort på middag. Sätt den till ett par byxor och du både känner dig och är välklädd.

.

Enkel och snygg svart blus från Milano Italy – en snygg blus som också passar till allt. OBS! Rymlig.

.

Jag älskar rosa och den här jumpern hänger redan i garderoben både hos min dotter Lovis,a min mamma och mig. Den är helt perfekt i passformen och färgen. Passar till allt – om man gillar rosa och ull.

.

Nu är det snart dags att byta ut sommarplaggen mot höstplagg. Men än så länge håller värmen i sig och det är bara att njuta av sommarkvällarna!

Charlotte

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *