Nästa vecka ska jag köpa in plagg från Gerry Webers vårkollektion 2023 – och det blir på telefon den här gången också. Jag har tittat på kollektionen, både filmer och bilder, i datorn och i nästa vecka ska jag gå igenom plaggen med Anna Juhlin, agent för Gerry Weber. Nu vill jag gärna ha din hjälp att välja vad jag ska köpa in.

.

Gerry Weber fick förra året en ny designer som har moderniserat märket och samtidigt hållit fast vid den suveräna passformen. Skickligt! Jag var orolig för vad du och andra kunder skulle tycka om årets kollektion, där den nya designen hade slagit igenom, men jag hade inte behövt oroa mig. Sommarens nya kollektion sålde fantastiskt bra och det var många som gillade de mer grafiska mönstren och de enfärgade plaggen. Kul!

Vad vill du att jag köper in till nästa vår?

Kollektionen för 2023 är stor och jag vill höra vilka färger, mönster och modeller du vill att jag ska satsa på. Om du har tid och lust, gå igenom bilderna och e-posta dina önskemål till mig senast 25 juli. Välj helst ut tio favoriter och svara på mina frågor.

.

Kollektion i grönt, vitt och svart, med leverans i december-januari.

Jag funderar på att köpa in ”Chanel-jackan”, den mönstrade klänningen och den gröna sidenblusen. Vad tycker du?

.

.

Kollektion i blått, ljuslila och vitt, med leverans i januari-februari.

Här gillar jag också ”Chanel-jackan”, den blå bomullsklänningen och den mönstrade blusen.

Vad tror du om en blå kavaj eller blå kostym nästa vår?

.

.

Kollektion i orangerött, rosa och vitt, med leverans i februari-mars.

Här gillar jag de mönstrade klänningarna och mönstrade tunikan.

Vad tycker du om den plisserade klänningen och den randiga klänningen? Eller den röda kavajen?

.

.

.

Kollektion i sand, vitt och svart, med leverans i mitten av mars.

Här gillar jag den enfärgade skjortklänningen, de mönstrade klänningarna samt byxorna och kjolen i sand.

Vad tycker du om bomullsjackan med de stora bröstfickorna?

.

.

.

.

Jag hoppas att du har tid och lust att hjälpa till – och jag uppskattar mycket att få dina synpunkter och höra vad du tycker.

E-posta dina synpunkter senast den 25 juli till charlotte@jacobssons.nu eller använd Kommentera-fältet nedan.

Stort stort tack för hjälpen!

Charlotte

2 reaktioner till “Våren 2023 hos Gerry Weber. Hjälp mig att välja!

 1. Fina kläder! Jag gillar Chanel jackorna både blå med utställda blå byxor till och grön.
  Alla orange mönstrade klänningar är fina och den polkarandiga är härlig. Fin sandfärgad skjortklänning

  1. Hej Malin

   Stort tack för ditt svar. Jag håller helt med dig. Men undra om jag vågar köpa in den polkarandiga klänningen??

   Charlotte

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *