Att välja vad man ska ha på sig på midsommar är alltid lika svårt, eftersom man vet aldrig hur vädret blir. Blir det svalt och regnigt eller blir det varmt och soligt? Idag har jag tagit fram förslag på klänningar för olika väder och personligheter. Här är mina bästa tips.

.

Självklart ska du välja en klänning i sommarens starka modefärger och snygga mönster till midsommarafton. Obs! Tryck på bilden för att läsa mer om plaggen.

.

Det blir en sval midsommar.

Välj en långärmad klänning och sätt en värmande kofta och/eller poncho i ull ovanpå. Glöm inte en underklänning eller linne i siden (det värmer) under och ett par tjockare strumpbyxor. Hos oss hittar du flera snygga långärmade klänningar från engelska Onjenu och värmande koftor från Sibin/Linnebjerg. Perfekt!

.

.

Det blir en solig och varm midsommar – och du är en ”varm person”.

Välj en klänning i viskos, bomull eller linne som svalkar. Även om polyestern har blivit mycket bättre med åren och andas lättare (se sportplagg), ”känns” polyestern varmare än andra material. Hos oss hittar du flera snygga klänningar i viskos och linne.

Klänning i viskos från Camilla Thulin.

.

Klänning i viskos från InFront.

.

Klänning i 100 procent bomull från Gossip.

.

Det blir en varm och solig midsommar och du är ”normalvarm” eller frusen av dig.

Välj en klänning i polyester eller polyesterblandning. Enkel och smidig att bära och lätt att sätta något ovanpå. Ska du ha strumpbyxor under, tänk på att har glansiga strumpbyxor så fastnar klänningen inte lika lätt.

Blommig klänning från Stockholms Klänningsfabrik.

.

Mönstrad klänning från Stockholms Klänningsfabrik.

.

Mönstrad klänning från Onjenu.

.

Klänning i viskos och polyester från Co’Couture.

.

Är du rädd för att du ska frysa, glöm inte att ta med en poncho i väskan. Varm, lätt och smidig. Se våra ponchos här>>>.

.

Hoppas att du får en riktigt fin midsommar!

Charlotte

.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *