Nu spurtar vi mot sommar och semester, men innan vi kan lägga oss i solstolen och koppla av, är det mycket som ska hinnas med. Idag visar jag plagg i härliga modefärger, som du ser i butiken på Kungsgatan. Hos oss hittar du plagg till sommarmiddagen med jobbet, vita jeansen till minglet, sommarklänningen till stranden och toppen till resan. Vi har så mycket snyggt att visa och erbjuda dig.

Butiken lyser verkligen upp av sommarens fantastiska färger och mönster. Gult och grönt är vårens stora modefärger och rosa blir nästa vårs stora modefärg. Så kul!

.

Linneplaggen i rött och sand är så sköna i sommar. Vi har fått påfyllning av den röda linneklänningen från Gerry Weber.

.

Den blå toppen med puffärm på bordet kommer från Levete. Toppen finns i flera färger, eftersom den är en riktig kundfavorit.

.

Den mönstrade toppen från InFront sålde slut på en vecka – och nu har jag fått påfyllning. Snygg med rosa jeansjacka från InFront över.

.

Så fina i sommar! Mönstrad klänning från Co’Couture och klänning i cerise från Levete.

.

Sommarklänningarna från Gossip är fantastiska! De är lika snygga på stranden som på sommarminglet (men då behöver man en underklänning).

.

Klänning från Smashed Lemon. Topp från Smashed Lemon i samma mönster. Klänning i orange från Gossip. Mönstrad klänning från Gossip. Blus i vitt från Co’Couture. Blus från Co’Couture och kjol från Smashed Lemon.

.

Brodyrklänning i gult från Angoor. Mönstrad klänning från Smashed Lemon. Blus i gult från Co’Couture. Linneklänning i grönt från Masai. Linnetopp från Gerry Weber, linneblus från Brax och jeans från Gerry Weber.

.

Dags för mingel! Festtopp från Joseph Ribkoff och jeans från Cambio. Topp från InFront, byxor från Cambio och väska från Black Colour.

.

Skön jumper från Brax i linneblandning. Finns även i sand.

.

Ring om du har frågor på några av plaggen på 08-411 17 37. Vi hjälper dig att beställa eller hänga undan.

Tack, Charlotte

.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *