Nu har i stort sett samtliga vårplagg kommit till butiken, förutom några försenade plagg från Gardeur och Mansted. Jag börjar därför att gå igenom sommarens kollektioner, för att få en uppfattning om vad som kommer – och om det något jag behöver komplettera med redan nu.

Vad är det nu som kommer?

Förutom de alltid populära linnebyxorna från Brax och FreeQuent, linneklänningarna från Erfo, shortsen från LauRie och sommarbyxorna från Cambio, kommer det flera riktigt spännande sommarkollektioner, med plagg i fina mönster och härliga färger. Här är ett litet urval.

.

Sidenblusar och klänningar från Dea Kudibal

.

.

.

Blått och vitt från Levete Room

.

.

.

Sommarklänningar från Co’Couture

.

.

.

Klänningar, toppar och koftor från bohemiska Summum

.

.

.

Klassiska och enfärgade plagg från Yaya

.

.

.

Mönstrade och färgglada plagg från InFront

.

.

.

.

När jag köper in mixar jag stilar, modeller och färger, eftersom jag tycker att det är kul att erbjuda en bredd av plagg. Jag vill att alla ska kunna hitta något hos oss – och att trogna kunder kan prova något nytt.

Sommarens kollektioner bör komma till butiken inom tre-fyra veckor. OBS! Något plagg kan bli ”cancellerade” och så du får inte bli besviken om allt inte kommer.

Hör gärna av dig till oss om du har frågor. Ha en fin dag!

Charlotte

2 reaktioner till “Snart kommer sommarens kollektioner. Vad är det som kommer?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *