Nu är inköpen för hösten klara och jag sitter och skriver order för glatta livet. Jag har, tillsammans med mina medarbetare, hittat fantastiskt mycket snyggt. Det gick fort och enkelt att välja ut, eftersom märkena har gjort plagg som vi behöver, i snygga mönster och modeller.

Det är fantastiskt att jag kan köpa in alla plagg härifrån Stockholm, eftersom jag inte vill ute och resa. Tänk att inköpen fungerar nästan som vanligt, trots att det varit pandemi i hela världen.

.

Vad är det nu som gäller för hösten?

Det som sticker ut, är självklart alla starka färger. Färg lyfter plaggen och gör de flesta fina. Vi har hittat mycket snyggt i stickat, allt från långkoftor och oversizejumprar, till stickade klänningar och polojumprar.

.

.

.

Färgstarka blusar och vita skjortor finns också med överallt. Jag tycker att det överlag var mycket bra blusar till hösten, i härliga mönster. Det var helt klart svårt att välja.

.

.

.

.

I höst finns byxor i alla modeller, slim, regular, flare och vida. Jag hittade som vanligt, bra manchesterbyxor att köpa in från Brax. Puh! Dessutom fina manchesterskjortor från Gossip. Se nedan.

.

Det var som vanligt ganska ont om bra kjolar och klänningar. Men som tur är finns Camilla Thulin, som alltid gör bra klänningar.

.

I höst blir beprövade klassiska mönster, som djurmönster och rutigt, riktigt stora. Alltid lika snyggt och passar många! Som du kan se, fortsätter även puffärmen på både blusar och klänningar.

.

.

.

.

.

För dig som inte gillar färg, kan jag glädja dig med, att det också blir mycket brunt och beige i höst.

.

.

.

Här är jag i en rutig och beige jumper från holländska Yaya.

.

Jag glömde att skriva, att det blir ovanligt många jumprar med skorstenskragar. Undra varför.

Ja, nu var vi klara med hösten. Plaggen du ser ovan levereras mellan juni och september.

Charlotte

4 reaktioner till “Inköpen för hösten är klara. Det blir färg, rutigt och djurmönster!

 1. Håller med kul med färg till höst o vinter.Ju äldre o gråare jag blir desto mer färg vill jag ha. Gillar din blogg.☺️

  1. Hej Irene.
   Stort tack för din fina kommentar.
   Ja, färg känns viktigt för humöret.
   Jag köper in plagg i mycket färger och mönster, eftersom jag tycker att många kunder blir fina i det.
   Tack igen, Charlotte

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *