Förrförra helgen, när jag träffade min väninna Pia, pratade vi om att hon ville ha fest i sommar – och då gled samtalet in på klänningar. Skulle jag få in någon klänning som passar henne? I torsdags, i förra veckan, visade jag bilder på klänningar som kommer i vår och sommar – och här är ännu fler! 

.

Härlig sommarklänning från Co’Couture – en ”oväntad” storsäljare förra året.

.

Längre klänning från Moliin, i trendigt grön.

.

Boho-chick-klänning från holländska Summum.

.

Tre festklänningar från Joseph Ribkoff.

.

.

.

Snygg skjortklänning från Fabienne Chapot.

.

Skjortklänning i trendigt orange från Fabienne Chapot.

.

Skjortklänning från Betty Barclay.

.

Enfärgad skjortklänning från Robe Legere.

.

Äntligen har vi fått tag på de efterfrågade klänningarna från Onjenu. Här är ett urval av de klänningar som kommer om fem-sex veckor.

.

.

.

.

Jag köper bara ett litet antal av varje klänning, eftersom jag vet att smaken, stilen, formen och användningsområdena är så olika, och att jag bara har ett tiotal kunder till varje modell.

Är det någon klänning du gillar och vill prova, e-posta till oss. Då hör vi av oss till dig när klänningen kommer.

Välkommen! Charlotte

2 reaktioner till “Vilka klänningar kommer i vår och sommar? Här är ännu fler.

 1. Härliga klänningar, särskilt förtjust blev jag i Ribkoff, i synnerhet den mörka med beige rutor och den svarts med stort vitt blommönster. Då jag bor i Östergötland är det inte säkert att jag kan åka upp till Stockholm när de kommer in, men du kan väl ändå låta mig få veta. Storl 42 tror jag.

  Hälsningar Gunilla H

  1. Hej Gunilla
   Stort tack för din kommentar, och jag är superledsen över mitt sena svar.
   Jag ska se till att vi kollar upp och återommer till dig.
   Charlotte

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *