Om någon månad är dags att börja göra vårfint hemma, men redan nu kan du fylla garderoben med vårens mode i nya färger och mönster. Starkt grönt, bubbelgumsrosa och solgult mixas med gräddvitt och dovblått. Jag blir så glad av att se allt fint och att butiken lyser upp av alla färger.

Leveranserna fortsätter att ösa in. Jag hade räknat med rejäla förseningar och varit orolig för att vi skulle sakna plagg under januari och februari, men det har gått över förväntan. De senaste dagarna har vi fått nyheter från bland andra Gerry Weber, Mos Mosh, Summum och LauRie. Vi har ännu inte hunnit att fota dem eller få ut dem i butiken – men de är på gång.

Så här ser det ut hos oss just nu.

.

Härliga jumprar och koftor från Sibin/Linnebjerg, mixas med topp från Camilla Thulin och jeans från Mos Mosh.

.

Härliga mönster från Camilla Thulin mixas med enfärgat från andra märken.

.

.

Vill du inte ha lika färgstarkt, har vi mycket snyggt i blått och vitt att välja mellan.

.

Jacka från Betty Barclay, sidenblus från Camilla Thulin och jeans från Cambio. Klänning från Levete och sjal från Otto33.

.

.

Mönstrad blus med matchande volangkjol från Co’Couture. Läs mer>>

.

En riktig festklänning från Frank Lyman. Läs mer >>

.

Jacka från FreeQuent, jumper från Summum och jeans från Gerry Weber. Jacka från Betty Barclay, sjal från Brax och jeans från Gardeur. Blus från Co’Couture, kofta från FreeQuent och byxor från LauRie. Sidenblus från DeaKudibal och kofta från Brax.

.

Har du några frågor om modeller och märken är det bara att återkomma till oss på 08-411 17 37.

Välkommen! Charlotte

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *