Vissa plagg säljer slut bara efter några dagar, medan andra tar lite längre tid på sig. Det är mycket svårt att avgöra om plagget blir en ”snabbsäljare” eller inte, men oftast ser jag att det här är ett riktigt bra plagg. Ibland köper jag in plagg för att testa och se vad du tycker – och många gånger blir jag glatt överraskad över att så många gillar plagget, för jag var osäker.

Idag vill jag tipsa om några snabbsäljare, som har sålt slut på några veckor och som jag har en eller två kvar av. Se om det är något du gillar – och knip din storlek idag. OBS! Tryck på bilden eller texten för att läsa mer om plagget.

.

Här är vinterns snabbsäljare!

.

Jumper från Oui i härligt stark färg. Finns kvar i stl 38.

Jeansskjorta från Oui. Finns kvar i stl 36.

.

Blus i sidenblandning från Maja Roos. Finns kvar i stl 44.

Jumper i härlig persika från Sibin/Linnebjerg. Finns kvar i stl 38 och 40.

.

Koftjacka med krage i marint från Sibin/Linnebjerg. Finns kvar i stl 42.

Omlottblus i champagne från Ril’s. Finns kvar i stl 36 och 38.

.

Jumper med stor krage och stora ärmar från Gerry Weber. Finns kvar i stl 42 och 44.

.

Klänning i djurmönster från Onjenu. Finns kvar i stl 44 och 46.

.

Jag hoppas att du har sett något fint kvar i din storlek. Charlotte

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *