Nu har min syster Louise och jag varit på inköp igen och den här gången besökte vi Micha, InFront och FreeQuent på Fashion Center i Nacka Strand. Det var bra kollektioner och modefärgerna för nästa höst börjar synas. Grönt blir lika populärt nästa höst som i år, kamel och konjak blir som vanligt stor höstfärger, men lila kommer in som en ny modefärg (vacker färg, men inte helt lättsåld).

I förra veckan visade jag en bild från Ouis första höstkollektion (Pre-fall), där du tydligt kunde se modefärgerna konjak och lila. Se nedan.

.

När vi var hos danska Micha såg vi att fler har valt konjak och lila för nästa höst – och en hel del grönt (likt Ril’s första höst kollektion).

Här är bilder från Michas första höst 2022.

.

.

.

Jumper i ljuslila i klassisk Micha-stil.

.

Västen fortsätter även nästa höst. Här i konjak.

.

Danska FreeQuent har också valt att göra plagg i konjak. Se klänningen nedan.

.

… och plagg i kakigrönt.

Jumper med puffärm i grönt.

.

Mönstrad blus som binder ihop de olika trendfärgerna fint.

.

För dig som inte vill vänta till nästa höst med att hitta något nytt, kommer vi att redan i januari-februari att få in plaggen nedan från InFront.

Vacker plisserad blus i blå toner.

.

Klänning i ”storsäljar-modell” i nytt mönster.

.

.

Batikmönstrad blus i bruna toner. Batik blir mycket stort i vår.

.

Även om julen inte ens är över, börjar nu att vårmodet att droppa in i butiken. I nästa vecka ska jag skriva om vårens mode och trender i bloggen. Vi har massor med kul att se fram emot.

Ha en fin första advent!

Charlotte

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *