Den här veckan visas kollektionen för nästa sommar i Gerry Webers showroom utanför Köpenhamn. Jag har återigen tittat på kollektionen i datorn och har gått igenom plaggen med Anna Juhlin, agent för Gerry Weber, över telefon. Här kan du se utvalda delar från kollektionen.

Under pandemin vande jag mig vid att handla med enbart bilder och filmer som underlag – och det fungerade förvånansvärt bra. Det jag missar är känslan för material och passform, men Gerry Weber brukar ha både bra passform och kvalitet, så det är inget jag behöver oroa mig för.

Nu vill jag gärna veta vad du tycker om kollektionen och vad du skulle vilja ha på dig nästa sommar. Gå igenom bilderna nedan och e-posta dina önskemål till mig senast tisdag den 19 oktober. Välj helst ut tio favoriter.

.

Sommarens kollektioner hos Gerry Weber

Min spontana reaktion på kollektionerna var att ”färgerna är inte helt lätta”. Jag hade sett fram emot en kollektion i härliga sommarfärger och fina mönster. Men här har Gerry Webers designer låtit trend och modegrad styra.

Jag tycker att plaggen är snygga och sofistikerade, så jag tror att många ändå kommer att gilla kollektionen. Men nu till det viktigaste – vad tycker du?

.

Kollektion i rött, svart och vitt, med leverans i mitten av mars

Bild nr 1: Klänningar i bomull och linne i svart, sand, vitt och rött.

.

Bild nr 2: Stormönstrad skjortklänning och rak svart klänning.

.

Bild nr 3: Plagg i linne och kulottbyxor i svart, vitt och röt samt jeanskjol.

.

Bild nr 4: Plagg främst i linne samt mönstrade toppar och jerseyklänning.

.

Bild nr 5: Plagg i linne.

.

Kollektion nummer två i brunt, vitt och gult, med leverans i mitten av april.

Bild nr 6: Plagg i linne i brunt och vitt.

.

Bild nr 7: Mönstrade linneklänning i gult och vitt samt klänning i brunt och bomull.

.

Bild nr 8: Enfärgade och mönstrade toppar, kjol och byxor.

.

Bild nr 9: Här ser du den gula färgen för våren. Är det något för dig?

.

Jag uppskattar att få dina synpunkter och höra vad du tycker. Så tyck gärna till!

E-posta dina synpunkter senast den 19 oktober till charlotte@jacobssons.nu eller använd Kommentera-fältet nedan. Jag behöver skicka in min order i slutet av nästa vecka.

Stort stort tack för hjälpen!

Charlotte

20 reaktioner till “Sommarkollektion hos Gerry Weber. Hjälp mig att välja!

 1. Hej,
  Tycker att kollektionen ser fantastisk ut och att den till stor del är i linne. jag gillar framförallt färgerna i vitt rött svart/blått och beige. Det är klassiska färger och det verkar var en fantastisk röd färg- jag som egentligen aldrig har tyckt om rött- förutom just den här nyansen. Såg den röda kjolen 🙂 …. Gult är också typiskt vår/sommar 🙂 Däremot så såg den brun/vita kollektionen lite trist ut… det behöver adderas något till den. Kanske i accessoarer?
  Lycka till!

  1. Hej Catarina
   Stort tack för din kommentar. Vad kul att du gillade kollektionen. Så bra!!!
   Jag sparar och tittar på det du vill ha.
   Charlotte

  2. Hej Catarina
   Stort tack för din kommentar. Jag ska ta hänsyn till att köpa in både gult och rött.
   Charlotte

 2. Spontant kände jag direkt att den röda kjolen på bild 4 var något jag vill ha storlek 46 eller 48

  1. Hej Lille-Mor
   Stort tack. Kul att du gillade den röda kjolen. Jag ska titta extra på den. Charlotte

 3. Med risk att låta negativ så tycker jag att i stort sett hela kollektionen ser lite trist ut, med formlösa vida säckformade blusar och klänningar som ser mer eller mindre likadana ut. .. men det kan hända att det blir mer svårbedömt när kläderna bara hänger på galge. Av färgerna gillar jag också de röda och gula nyanserna mest.

  1. Hej Sylvie
   Stort tack för din kommentar. Jag håller till viss del med dig, men jag lovar att de ser roligare ut på.
   Jag sparar och tittar på det du vill ha.
   Charlotte

  2. Hej Sylvie
   Stort tack för din kommentar. De volymiösa kläderna är trendigt just nu, men jag håller med dig. De är inte helt lätta och jag har många kunder som inte gillar dem. Gult och rött ska handlas in. Charlotte

 4. Linne är ett favoritmaterial. Gillar lite avslappnad stil.
  Bild1 den röda klänningen
  Bild 3 den röda tunikan
  Bild 4 den svarta klänningen
  Bild 6 shortsen, de vida byxorna. Samtliga i vitt och brunt. Den vita storskjotan
  Bild 9 De vida byxorna i vitt och brunt. Förmodar att de är samma som på Bild 6. Gillar även den vita och gula toppen.
  Lycka till med inköpen!

  1. Hej Kerstin
   Stort tack för din kommentar. Vad kul att du hittade lite du gillade.
   Jag sparar och tittar på det du vill ha.
   Charlotte

  2. Hej Kerstin
   Stort tack för kommentar. Röd klänning, svart klänning, shorts och vida byxor ska handlas in. Tack igen, Charlotte

 5. Jag tycker mycket om färgerna svart.marin och rött till vår och sommar Tyvärr köper ni inte in i större storlek och det gör att jag inte kan handla hos er längre.
  Jag tittade på nyhemkommet hos er idag och det är endast upp till storlek 46 av Gerry Weber. Det är ledsamt! Ni prioriterar inte oss som är lite större.
  Mvh Christina

  1. Hej Christina
   Stort tack för din kommentar. Säg bara till om det är något du vill ha i stl 48, så försöker jag självklart att köpa in det.

   Charlotte

  2. Hej Christina
   Stort tack för din kommentar. Jag har lagt till en del stl 48or, men jag ska tänka på att köpa in mer. Maila mig gärna om du vill ha ett specifikt plagg i stl 48, så ska jag försöka ordna fram.
   Charlotte
   Ps. Jag fick en lapp från en kund i stl 34 – och hon känner samma besvikelse som du. Tyvärr är max 10% av mina kunder stl 34 eller 48 och därför har jag mycket svår att ha ett stort utbud i de här storlekarna. Men jag hjälper gärna till så mycket jag kan att beställa hem!

 6. Hej!
  Ja, det här var inte lätt. Inte mycket som tilltalade mig.
  På bild 6 ser byxorna och shortsen ev ut att vara intressanta.
  Bild 8: Den mönstrade t-shirten, översta raden andra från vänster kan vara något liksom den mönstrade kjolen (byxorna) samt mönstrade byxorna.
  Bild 9: Den bruna klänningen, om den är i jersey, ser mycket intressant ut. Klänningen verkar vara i hyfsad längd för en lång person som jag.
  Avundas dig inte din uppgift!
  Med vänlig hälsning
  Ann

  1. Hej Ann
   Stort stort tack för din kommentar. Jag håller med om att kollektionen var svår. Modellerna är sälj i, men färgerna är inte 100 till sommaren. Men det får bli lite linnebyxor, shorts, några linneklänningar och några toppar. Fokus på vitt, men även lite rött, brunt och gult.
   Tack igen, för att du tog dig tid, Charlotte

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *