Varje dag får vi in nyheter och påfyllning av storlekar i butiken. Varje vecka går min dekoratör, Inger Rocksten, och jag igenom vad vi ska lyfta fram i butiken och vad vi ska ha i skyltfönstren. Kul och kreativt! I veckan bestämde vi oss för att ha rosa och svart i skyltfönstret mot Kungsgatan och min mamma Ulla skyltade igår om med nyheter i offwhite, mint och svart i skyltfönstret mot Målargatan.

Med hösten ökar intresset för typiska höstfärger som rost, khaki, petrol, senap och kamel. Därför väljer jag att lyfta fram höstens färger i butiken.

.

Intresset för klänningar är fortsatt mycket stort och jag har här hängt fram klänningar från Stockholms Klänningsfabrik i fina höstfärger.

.

I mitten en vacker klänning från Black Color – ett nytt märke för oss. Snygg och användbar klänning!

.

.

.

Ännu fler plagg i höstens färger. Om någon månad byter butiken ”färg” och då lyfter vi fram vinterplagg i färger som svart, grått, rött, kornblått och offwhite.

.

Mycket populär jacka från Rabe. Skön och mjuk, med bra passform och vacker färg – samt utan ull.

.

Marint mixat med svart är en elegant kombination. Snyggt med vit skjorta under den blå västen från Micha.

.

Eftersom 80-talsmodet kommer stort, är även capen tillbaka. Här är en snygg cape i svart från Yaya med en skön stickad klänning från Gerry Weber.

.

Från vänster: Klänning från Stockholms Klänningsfabrik och kofta från Ivko. Sidenblus från Dea Kudibal. Jacka från FreeQuent och jumper från Oui. ”Hemmadress” i marint från Erfo. Jumper med glittter från Oui.

.

Från vänster: Blus från micha, väst i rosa från Coster Copenhagen till svart kjol. Rutig topp från Rinasciemento. Kofta i rosa från Co’Couture till byxor i svart. Jumper i rosa från Rodier till sammetsbyxor från Camilla Thulin. Ponch i rosa från Sibin/Linnebjerg. Klänning i rosamönster från Black Color.

.

Vad händer mera hos oss?

I nästa vecka börjar inköpen för sommaren 2022. Jag ska bland annat besöka Masai, Mos Mosh, Yaya med flera samt eventuellt flyga till Gerry Weber i Köpenhamn. Då ska jag leta efter linneplagg, vita kjolar, jeansklänningar, ärmlösa blusar med mera – plagg som är viktiga att ha för sommaren.

Snart är det också dags att börja förbereda butiken för vintern och julen. Det är mycket som ska fixas och beställas hem. Vi väntar på en hel del vinterplagg, exempelvis ytterjackor, stickade klänningar, polojumprar, klänningar från Onjenu med mera.

På kontoret fortsätter arbetet med att utveckla webbutiken och hur vi ska synas på Google. Det är mycket tid som går åt till att se till att man hitta oss, våra märken och modeller på Google. Det är inte helt enkelt, men vi lär oss.

Här är det som vanligt full fart.

Ring eller e-posta till oss gärna om du har frågor om plaggen. Telefon: 08-411 17 37 och e-post: info@jacobssons.nu

Ha en fin höstdag, Charlotte

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *