Den senaste veckan har det verkligen varit varmt i Stockholm – nästan för varmt (jag vet att man ska inte klaga, men det har varit väldigt kvavt). Därför passade jag på att åka ut till vårt sommarhus på Yxlan i norra skärgården i helgen. Det är så skönt att komma iväg från jobbet och stan ibland och vi har haft fantastisk dagar vid vattnet. Micke och jag har badat (17-18 grader). klippt gräset, tjärat bryggan, städat gästhuset och massor med annat. Även om det är mycket jobb med ett hus, är det ett helt annat typ av jobb, vilket är skönt.

Bilden är en kvällsbild på grannens hus tvärs över viken. Magiskt när det speglar sig i vattnet!

.

Här kommer några bilder från min helg i skärgården.

Jag tog båten från Strömkajen ut genom Stockholm. Stockholm är så fantastiskt vackert! På båten var det lagom många människor, men de som åkte ut hade med sig mängder med saker ut till öarna (solstolar, cyklar, skottkärror, ölflak och massor med Ikea-påsar). Det var nog mer saker, än människor på båten.

.

.

.

Äntligen framme! Här har vi det bra.

.

.

.

.

Jag tog en promenad förbi grannarna med utsikt över Blidösundet. Sommartid är här fullt med båtar.

.

.

Kvällssolen var minst lika magisk! Jag älskar hur naturen speglar sig i vattnet – och att det ser olika ut varje kväll.

.

Jag hoppas att du har haft en skön helg. I morgon är det måndag och då öppnar butiken igen. Välkommen!

Charlotte

.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *