Idag, när det är söndag, tänkte jag passa på att visa klänningar som jag ser i mitt instagramflöde. Klänningar som är trendiga just nu. Bilderna är mest som inspiration för när du ska välja klänning och accessoarer för sommaren. Klänningarna är ganska ”extrema”, men det är kul med det annorlunda. Bilderna är från New York, Milano och Köpenhamn.

Eftersom många designers har arbetat hemifrån under pandemin, har det varit svårt för dem att lista ut hur vi vill klä oss under 2021. Det finns därför två olika upplägg – några designers har skapat fantastiska kreationer för att det ska vara roligt att klä sig, medan andra har gjort plagg i klassiska och stilrena modeller, som en fortsättning på årets bekväm hemmastil.

.

Här är klännings-inspiration för sommaren 2021

.

MASSOR AV FÄRG OCH MÖNSTER

.

.

.

.

.

.

.

ENFÄRGAT OCH STILRENT

.

.

.

.

.

Ha en härlig ”klänningsommar”.

Charlotte

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *