Den här veckan har jag valt att lyfta fram plagg i blått, rosa och vitt, både i butiken och i skyltfönstret mot Kungsgatan. I skyltfönstret mot Målargatan är det plagg i grönt och rosa. Vi säljer alltid bra av blått varje vår och sommar, men i år går grönt oväntat bra och det är alla nyanser av grönt som gäller, från mint, till kaki. Spännande!

.

Välkommen till butiken på Kungsgatan. Här är det blått, rosa och grönt som gäller!

Ovan: Längst till höger ser du härliga linneplagg från Gerry Weber. Underbar färg och skönt material. Till vänster, på bordet, ser du en väst i ljusblått och i rosa. Västen är i bomull och en skön modell.

.

Här kan du se hur vi har lyft fram blått och rosa och sen plagg i grönt längst väggen. Det är plagg från flera olika märken, så ring eller maila oss om det är något plagg du vill veta mer om.

.

Snyggt och sobert i sandfärger. Handla looken!

.

Läs mer om blusen>>

.

Läs mer om byxorna>>

.

Läs mer om jackan>>

.

Läs mer om byxorna>>

.

.

Snyggt med blått, denim och guld ihop!

.

.

Klänningar i flera olika blåa nyanser.

Längst fram bland klänningarna hänger en fin sommarklänning från Ajljak. Perfekt på festen i trädgården!

.

.

Grönt och rosa i fönstret mot Målargatan. Snyggt tillsammans!

Från vänster: Klänning från Stockholms Klänningsfabrik. Grön jacka från Ajlajk med topp under från Gerry Weber. Grön jumper från FreeQuent, mönstrad blus under från Gerry Weber och byxor från Gardeur. Kofta i rosa från Sibin/Linnebjerg, linneblus från Erfo (ny) och mönstrade byxor från LauRie. Mönstrad blus från Gerry Weber och kjol från LauRie.

.

.

.

Rosa och ljusblått i fönstret mot Kungsgatan. Vårfräscht!

Från vänster: Poncho från Sibin/Linnebjerg, linneskjorta från Brax, vita jeans från Lois. Topp i rosa från Mos Mosh. Vit blus från Levete, ljusblå väst från FreeQuent, vita jeans från Gerry Weber. Mönstrad topp från InFront och vit kofta från FreeQuent. Vit skjorta från Erfo, rosa väst från FreeQuent coh jeans från Cambio. Klänning från Stockholms Klänningsfabrik.

.

Se filmen om hur Inger Rocksten stylar fönstret>>

.

Från vänster: Linneskjorta i rosa från Brax, kofta i vitt från FreeQuent, mönstrad klänning från Stockholms klänningsfabrik, linneklänning från Stockholms Klänningsfabrik, vit blus från Levete. I mitten: Klänning från Stockholms Klänningsfabrik. Poncho från Sibin/Linnebjerg, blus från Yaya, topp i vitt från Levete, topp i rosa från Mos Mosh, vita jeans från Gerry Weber, vit skjorta från Erfo och klänning från Stockholms Klänningsfabrik.

.

Nu är våren här och det är hög tid att handla nytt. Välkommen till oss!

Charlotte

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *