Färgstarka plagg i härliga mönster från Camilla Thulin, Gerry Weber, Stockholms Klänningsfabrik, och Gossip säljer absolut bäst. Men enfärgade basplagg, som kanske inte ”ser så mycket ut” på bild eller på galgen, är oftast de plagg som blir favoriter, eftersom de passar till så mycket.

Idag är det dags för min medarbetare Cecilia Fällström att välja ut sina favoritplagg. Cicci är ansvarig för alla leveranser – att paketen kommer hem till dig och att kläder som kommer hit packas upp. Dessutom möter du henne både i telefonen och i butiken.

Cicci gillar bekväma och snygga plagg – jeans med en topp eller jumper är favoriten. Färgerna är främst vitt, grån, blått och svart. Dessutom älskar hon skor – hemma har hon över 80 par! Cicci gillar främst enfärgade plagg – gör du det också?

.

Jumper i grönt och bomull från Gossip (finns i flera färger)

Läs mer om jumpern>>

.

.

Topp i grönt med glitter från MosMosh (finns i flera färger)

Läs mer om toppen>>

.

.

Jumper i grönt från FreeQuent (finns även i sand)

.

Läs mer om jumpern>>

.

.

Jumper i svart från FreeQuent

Läs mer om jumpern>>

.

.

Skjorta i vitt från Erfo

Läs mer om blusen>>

.

.

Jeans i svart med detaljer i silver från MosMosh

Läs mer om jeansen>>

.

.

Skön poncho i ull och marint från Sibin/Linnebjerg (finns i flera färger)

.

Läs mer om ponchon>>

.

.

Kavaj i jersey och marint från FreeQuent

Läs mer om kavajen>>

.

.

V-ringad topp med rynk fram från Taifun

Läs mer om toppen>>

.

.

Jeans i denim från Cambio

.

Läs mer om jeansen>>

.

.

Klänning i marint och vitt från Smashed Lemon

Läs mer om klänningen>>

.

.

Berlock – en fjäder – från KoKoNo

Läs mer om berlocken>>

.

Här kan du se Cicci i klänningen från Smashed Lemon på vår ”provar-kväll”. Supersnygg på!

.

Vem är Cecilia Fällström?

Cicci är min yngsta medarbetare, men hon har arbetat sju år på Lindex och senast som stf butikschef. Hon har en bred erfarenhet från detaljhandeln och Lindex har varit en bra skola för flera av mina medarbetare. Cicci har två barn i lågstadieåldern och har fullt upp på hemma, vilket är tur då hon är en ”väldigt hemmakär människa som gillar att umgås med familj och vänner – och gillar ordning och reda”.

Hoppas att du har hittat något du gillar? Charlotte

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *