Idag har jag valt ut mina favoriter bland vårens nyheter. Vi har så mycket snyggt, att det är svårt att välja. Just nu har vi fler olika märken och modeller än någonsin, för att alla, oavsett ålder, smak och figur ska hitta någonting som passar. Det känns som vi är inne i en rejäl förändringsfas, med nya märken och kunder samt en stark utveckling av webbutiken. Spännande!

Här har jag valt klassiska plagg som passar till mycket och som går i mina favoritfärger beige, pasteller och svart. För mig är kvaliteten viktig och jag älskar bomull och linne. Men det är svårt att hitta bomullsplagg att köpa in, lite enklare är det med linne.

Jag passar bäst i enfärgade plagg i lugna färger, men jag kan ha mönster om det är diskret eller på byxa eller kjol. Jag undviker storblommigt, eftersom mitt ansikte är så litet att jag försvinner helt.

.

Här är vårplaggen jag älskar!

Blus från Summum med extra vida ärmar. Bekväm och cool! Kommer snart i webbutiken.

.

Elegant i sand och grön-mönstrat

Byxorna från Cambio är kanon. Jag har ett par från förra året som jag älskar och bär ofta när jag vill vara ”fin”.

Läs mer om jumpern>>

.

Läs mer om byxan>>

Läs mer om toppen>>

.

.

80-tals känsla i collage och denim

Eftersom jag var ung på 80-talet formades min smak då. Jag älskar fortfarande collegejumprar, jeanskjolar och jeansklänningar. Det känns som jag!

Läs mer om collegejumpern>>

Läs mer om jeanskjolen>>

.

Läs mer om klänningen>>

.

.

Fräsch i linne!

Linne är sommarens absolut bästa kvalitet. Ja, det skrynklar, men det är en del av den sköna sommarlooken. Testa!

Läs mer om linneblusen>>

.

Läs mer om linneskjortan>>

.

.

Randig topp med puffärm

Jag har gärna randigt på sommaren. Den här toppen är fin med puffärm och har en skön kvalitet.

Läs mer om toppen>>

.

Utan att tänka på det har jag främst valt plagg från holländska Summum, italienska Otto d’Ame och spanska Lois. Det är bra kvalitetsmärken, med det lilla extra.

Handlar gärna färg till dig!

När jag handlar in plagg till butiken tänker jag främst på vad du och andra kunder vill ha och klär i. Många av våra kunder passar mycket bra i både starka färg och stora mönster – och kan bära upp plaggen på ett helt annat sätt än vad jag kan.

Varje kund är helt unik i sin färgskala, figur och smak – och därför handlar jag in galet mycket olika plagg och stilar. Jag vill att, alla som vill, ska hitta något hos oss.

Välkommen till oss – en butik för (nästan) alla!

Charlotte

2 reaktioner till “Mina vårfavoriter. Se vad jag älskar!

 1. Såå mycket snyggt i butiken och jätteinspirerande med inläggen på Instagram 🌷 Om jag får önska skulle det vara lite fler vida byxor, gärna bomull eller linne.
  Tack för alla trevliga tips på er hemsida🌸

  1. Hej Birgitta

   Stort tack för din kommentar. Vad kul att du gillar det vi gör – och de kläder vi har köpt in. Ja, det är så synd att inte få vissa alla kläder i verkligheten.
   De byxor vi har köpt in i linne är vida i benen (alltid svårt att hitta bomullsbyxor), så testa dem gärna. De bruna byxorna är på väg att sälja slut redan nu.

   Tack igen, Charlotte

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *