Nu är inköpen för hösten klara och jag sitter och skriver order för glatta livet. Jag har, tillsammans med mina medarbetare, hittat fantastiskt många snygga plagg. Vi har också hittat fem nya märken, som vi ska testa i höst och se vad du tycker. Spännande!

Jag är så tacksam över att jag kan köpa in alla plagg härifrån Stockholm och inte behöver resa! Tänk att inköpen fungerar nästan som vanligt!

.

Vad gäller för hösten 2021?

Jag har nog aldrig sett så mycket stickat som i år. Alla märken har gjort stickade plagg. Det är allt från långkoftor och oversizejumprar, till stickade västar och jumprar med puffärm. Så mycket snyggt och kul!

Storskjortor och vita skjortor finns också med överallt. Jag tycker att det överlag var mycket bra blusar till hösten i härliga mönster. Det var helt klart svårt att välja. Men jag får inte köpa in för mycket, eftersom blusar säljer bättre på våren.

Vad gäller byxorna, var de antingen slim, flare eller vida. Som tur var hittade jag vanliga, bra manchesterbyxor att köpa in. Puh! Capen kommer tillbaka, både med och utan knappar! Och randigt ska visst bli modernt igen!

Jag saknar bra kjolar inför hösten. De kjolar jag har sett är antingen plisserade eller smala och slinkiga. Inte lätt! Det är också väldigt ont om bra klänningar . Klänningarna är främst helt raka klänningar eller ”ballongformade”.

MEN jag har hittat så mycket fint stickat och snygga blusar att jag kan fylla hela butiken med det. Här är smakprov på vad hösten har att erbjuda i stickat- och blusväg.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

Det ska bli spännande att se vad du tycker! De här plaggen kommer först i augusti.

Jag har självklart försökt att köpa in både enfärgade och mönstrade plagg – och i många olika färger. Som du ser är jumprarna ”grövre” till hösten och det är mycket mohair, angora och alpacka i jumprarna.

Nu ska jag lämna hösten och fokusera på den härliga våren!

Charlotte

4 reaktioner till “Inköpen för hösten är klara. Mycket stickat och blusar.

  1. Härligt. Ser intressant ut även till hösten. Gillade särskilt blusen från Oui och tröjan från guitare. Hoppas kunna besöka butiken i höst (bor inte i Stockholm).

    1. Hej Ann

      Tack för din kommentar. Blusen från Oui har vi köpt in.

      Vi var först lite osäkra på Guitare, men sen har fler kunder skrivit om deras fina kvalitet, så vi lägger en order för hösten också.

      Vi har lagt en order för våren på snygga jumprar och toppar i marint och vitt från Guitare som vi väntar på. Spännande!

      Charlotte

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *