Eftersom vi fått in så mycket vårnyheter flyttade mina medarbetare Yvonne Falk och Cecilia Fällström om i butiken i lördags. De placerade rean längst in i butiken, vinterplaggen i mitten och hängde vårens nyheter längst fram.

Det är en ”galen” mix av plagg i butiken just nu, men mina fantastiska medarbetare lyckas att få ihop färger, mönster och modeller så snyggt till slut.

.

Igår kom min mamma Ulla och ställde undan granen för att göra ett vårfönster. Det blev så underbart ljust i butiken. Härligt! (Det känns OK att min mamma är i butiken, när vi har så få kunder inne.)

.

Här är skyltfönstret mot Kungsgatan. Fr v: Jumper i ljusblått från Gerry Weber. Kofta från Sibin/Linnebjerg, topp från Gerry Weber, byxor från Gardeur. Kofta från InFront, jeans från Cambio. Jumper från Gerry Weber och blus från Gerry Weber. Klänning från Gerry Weber.

.

Plagg i härliga ljusa vårfärger.

.

Jacka och kjol från Gerry Weber, i blåa toner och snyggt rutigt . Vi har redan beställt om av jackan, eftersom den nästan sålde slut.

.

Snygg kofta från InFront i ljusblått. Finns även i beige.

.

Fuskmocka-jacka i kornblått från Gerry Weber.

.

Här är bilder på värmande vinterplagg

På bordet: Polojumprar i ull från Sibin/Linnebjerg, jeans från MosMosh samt mössa och halsduk från Levete.

.

Underbar mjuk jumper från Mansted i materialet yak.

.

Skön polo i 100 procent ull från Sibin/Linnebjerg.

.

Snygg polo från Rabe utan ull. Finns även i fler färger.

.

Fr v. Trendig väst från Levete, vit skjorta från Erfo, fuskläderbyxor från Brax. Polojumper från Micha, ullbyxor från Gardeur.

.

Bilder på vår kvalitetsrea

Här är skyltfönstret mot Målargatan. Fr v. Topp från Camilla Thulin. Klänning i svart från Taifun. Klänning i mönstrat från Onjenu.

.

Rean längst in i butiken.

.

Fantastiskt många beställningar under helgen i webbutiken. Så kul!

.

Det var en lite rapport från vår vardag på Kungsgatan. Igår arbetade både min medarbetare Birgitta Levedal och jag hemifrån. Jag försöker se till att någon av oss arbetar hemifrån varje vecka, för att vi också bidrar till minskad trängsel i kollektivtrafiken.

På Kungsgatan är det ingen trängsel och vi får ha tio kunder inne i butiken samtidigt – men det har vi inte haft sedan förra året. Det är mycket vi kan lösa över telefon, har du frågor är det bara att ringa till oss på 08-411 17 37.

Ha en fin dag! Idag är Stockholm täckt av vit snö.

Charlotte

2 reaktioner till “Bilder från butiken i veckan

  1. Hej Birgitta,

   Stort tack för din kommentar. Vi har ett stort utbud av byxor och jeans från Cambio. De är helt fantastiska!
   Ring eller maila oss gärna med mer specifika frågor, så kan vi svara på exakt vad vi har och vad som kommer till våren.

   Charlotte

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *