Ja, vilka märkliga dagar vi har just nu. Ena stunden känner jag mig tacksam och hoppfull och nästa stund känner jag oro och frustration. Det är inte klokt vad corona ställer till i huvudet – men som tur är, har jag det väldigt roligt på arbetet och det hjälper att skratta och arbeta tillsammans.

.

Vad är det nu vi gör hela dagarna? Vi utvecklar webbutiken, hittar nya leveranslösningar, arbetar för att synas bättre på sociala medier, filmar och fotar, talar i telefon, svarar på mail, packar upp leveranser och packar paket som hämtas av posten och olika budfirmor. Vi är alltid tre-fyra personer som arbetar varje dag, för att serva dig och andra kunder.

Och nu när du inte är här, passar vi på att prova plaggen själva – och i veckan fotade vi oss vinterjackor och julens toppar och klänningar.

.

Här är nya bilder från butiken – och mer kommer snart. Vi fortsätter att göra fint, hänga om, skylta om och hänga fram nyheter – eftersom vi vill ha det fint på jobbet!

Min duktiga dekoratör Inger Rocksten är ledig fram till jul och därför är det min mamma Ulla och min duktiga medarbetare Yvonne Falk som fixar skyltfönstren i december. Så fint! Här kan du se fönstret mot Målargatan.

.

Väst från Levete (påfyllning kommer i mitten av december), vit blus från Erfo, svarta jeans från Gerry Weber. Jacka från Ril’s, sjal från Mala Alisha.

.

Jacka från Gerry Weber, vinröd kofta från Esprit, grå byxor från Gardeur. Jacka från Gerry Weber, mönstrad kofta från Ivko, byxor från Gardeur.

.

Och här är skyltfönstret mot Kungsgatan.

Jumper i vitt från Micha, v-ringad topp från Rils, sammetsbyxor från Camilla Thulin, sammetsklänning i vinrött från Stockholms Klänningsfabrik, blus från Moliin och sammetskjol från Camilla Thulin.

.

Här är bilder från butiken. Nu har vi skyltat upp med rött till julens sköna dagar.

Kofta från Ivko i rött med svart polo under. Kofta i rött från Sibin/Linnebjerg, sjal från Mala Alisha.

.

”Vernissage-klänningen” i svart från Joseph Ribkoff. Vi fick påfyllning i veckan i både svart och marint.

.

Kavaj från InFront, topp från Ril’s, smycke från Envy.

.

Sammetskavaj från Gerry Weber, glittertopp från Taifun.

.

Polojumper från Sibin/Linnebjerg (finns även i rosa, grått och svart).

.

I förra veckan fotade jag min butikschef Karin Drugge i fina sammetsplagg.

Sammetsklänning från Stockholms Klänningsfabrik – endast i storlek 38.

.

Favorit-toppen i sammet från Camilla Thulin – finns i många olika färger och storlekar.

.

Igår fotade jag mig själv i några av våra snygga jackor från Ril’s och Gerry Weber ,för att du skulle få se dem på. (Jag håller på att träna på att fota mig själv – det är inte helt enkelt och det blir många bilder och mycket skratt.)

Lång och trendig jacka från Gerry Weber. Finns även i brunt.

.

Svart dunjacka från Gerry Weber i en ”oversize-modell”.

.

En rak jacka från Ril’s i ett material som ska vara minst lika varmt som dun.

.

En skön jacka från Gerry Weber i ”vanlig modell”.

.

Varje dag packar vi paket till dig och andra kunder och dessutom packar vi upp nya plagg.

I veckan kom äntligen fler byxor från Gardeur. Som vi har väntat! Byxorna är cirka tre månader försenade, eftersom Gardeur fick problem att få fram tyger från Italien. Om en till två veckor ska alla byxor ha kommit.

.

.

Tusen tack till dig och alla andra fina kunder – och medarbetare – som förgyller mitt liv!

Charlotte

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *