Varannan månad lottar vi ut ett presentkort bland nya kunder som har lämnat sin e-postadress. I oktober vann Sofia Segergren ett presentkort på 3 000 kronor. När hon besökte oss i förra veckan, bad hon vår stylist Inger Rocksten om råd. Se vad Sofia valde.

.

.

Vem är Sofia? Sofia är 48 år, cirka 170 cm lång och har storlek 38-40 i plaggen nedan.

.

Sofia har arbetat i olika idéburna organisationer i hela sitt liv och även varit kommunpolitiker. Idag arbetar hon som förbundssekreterare på Svenska Epilepsiförbundet. Som många andra arbetar hon ofta hemifrån och väljer därför ofta ”mjukiskläder”. Men de dagar hon åker till kontoret eller har externa möten klär hon gärna upp sig igen.

.

– Det är skönt att känna sig lite mer som vanligt.

.

Så här säger Sofia om att bli stylad:

— Inger var väldigt uppskattande och gav mig mer självförtroende. Hon verkar se det vackra hos alla och hjälper till att lyfta fram det.

.

– Vi diskuterade behov och stil, längd på blusar och hur olika klänningsmodeller faller på min kropp. Hon gav hon tips om att jag passar bättre i v-ringat än båtringning. 

.

.

Här är vad Sofia valde:

.

Stickad kofta i vinrött från Sibin/Linnebjer.

Topp med knyt i silver från Ril’s.

.

.

En vit klassisk skjorta från Levete.

En jumper med trekvarts-ärm i grått från Masai. Finns även i sand.

.

Ett par svarta jeans från Cambio.

.

En väst i grått från Co’Couture. Den är slut för närvarande, men kommer tillbaka vecka 47. Maila oss om du vill lägga undan en väst.

.

En snygg och skön blus från InFront.

.

.

En blåblommig blus från Camilla Thulin. Tyvärr är den slut nu.

.

.

En spetsblus i svart från InFront.

.

Ett par rutiga byxor från Gardeur.

.

Sofia gillar att träna och varierar löpning, styrketräning, padel, zumba och yoga. För att hantera Coronasituationen och sitt numera stillasittande hem- och ensamarbete, försöker hon boka uteaktiviteter och ta lunchpromenader med vänner.  Det hon längtar mest efter är att få krama sina föräldrar och vänner och gå ut och dansa. 

.

Jag tror att många av oss känner igen sig i det! Tack Sofia för att du kom och hittade så mycket fint!

.

Tipsa gärna dina väninnor om att lämna sin e-postadress till oss – antingen i butiken eller på första sidan i webbutiken. Då kan de också vara med och vinna ett presentkort.

.

Charlotte

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *