Det ska bli skönt när 2020 är över och vi kommer in i 2021 – som förhoppningsvis blir mycket bättre och roligare år. Det finns mycket att se fram emot med våren och sommaren, till exempel soliga dagar i shorts, linneplagg, tunna blusar och kjolar. Härligt!

I förra veckan var vi hos danska MosMosh och tittade på deras kollektion för nästa sommar. I sommar blir det mycket linneplagg, bekväma toppar och jackor – och trendplaggen med stora kragar, västar, vida och korta byxor med mera fortsätter.

Här är bilder från Jane Andersson, MosMoshs agent i Stockholm.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

Det känns viktigt att vi har lite kul att se fram emot. Kommentera gärna vad du tycker!

Charlotte

4 reaktioner till “Sommarens kollektion från danska MosMosh

    1. Hej Barbro,

      Tack för ditt meddelande. Den har inte kommit ännu. Bör komma i mars.

      Bästa hälsningar, Charlotte

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *