Igår fick vi besök av Cilla och Viveka från det holländska märket Smashed Lemon i butiken på Kungsgatan. De visade klänningar för nästa sommar. På eftermiddagen åkte jag till Nacka Strand och besökte Joseph Ribkoffs showroom, för att se ännu fler sommarklänningar. Här är bilder vad jag såg – kommentera gärna vad du tycker!

.

Sommarens kollektion från Smashed Lemon.

Smashed Lemon är ganska ”crazy” i sina starka mönster och färger och ibland är de nästan för mycket av allt. Jag kommer att köpa in ett urval plagg, eftersom de piggar upp i butiken och gör våra kunder glada. Här är ett litet urval av det vi såg.

.

.

.

.

.

.

Sommarens kollektion från Joseph Ribkoff

Kanadensiska Joseph Ribkoff är ett mer klassiskt, men ändå ganska djärvt märke. Till nästa sommar har de satsat mer på sköna middagsplagg än festplagg. Här är lite av vad jag såg.

.

.

.

.

.

.

.

.

Nu börjar det att bli riktigt kallt ute, så jag har på mig en cashmerepolo från Rodier och ett par svarta jeans från Cambio (båda från butiken).

Charlotte

4 reaktioner till “Härliga sommarklänningar från Joseph Ribkoff och Smashed Lemon

  1. Hej Ingrid

   Stort tack för din kommentar. Kul, den har jag tänkt att köpa in till nästa vår-sommar.

   Charlotte

 1. Josefp Ribkoff
  Svart marin? klänning med randigt skärp blir garanterat populär Den ser marin ut på sista bilden Tycker marin blir mindre hårt på medelålders/äldre
  Kul klänning med prästkragar

  1. Hej Lille-Mor

   Stort tack för din kommentar. Jag brukar att köpa in alla klänningar jag kan hitta i marint – de brukar alltid sälja slut.

   Kul att du gillar klänningen med prästkragar – lite mer ovanlig. Jag köper in den också.

   Charlotte

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *