Vi har fantastiskt mycket fina plagg i butiken och det är svårt att välja ut vilka plagg som är snyggast. Mina medarbetare, kunder och jag själv tycker alla olika beroende på färg, figur, längd och personlig stil. För att spegla vårt stora urval av olika modeller och stilar har jag därför bett mina medarbetare att sätta ihop en lista över sina favoritplagg.

Idag är det dags för min dekoratör och stylist Inger Rocksten att tycka till. Inger är 180 cm lång och älskar coola detaljer som stora smycken, grova boots, läder och mocka. Läs mer om Inger längre ner.

.

Här är Ingers bästa tips på plagg i butiken. Tryck på bildtexten för att läsa mer om plagget.

En vacker blus i grått, svart och vitt från Summum.

.

Ett par svarta jeans från Lois. (modell: flare) OBS! Jeansen finns i två längder!

En lite ovanligare blus i vitt från Levete.

.

En supertrendig täckväst från Rils.

En polojumper i ljusrosa från Sibin/Linnebjerg.

.

Ett par fuskmockabyxor i konjak från Taifun.

En vacker blus från Taifun i kaki.

.

En svart polojumper från Sibin/Linnebjerg.

.

En fantastisk blus i blåa toner från Camilla Thulin.

.

Vem är Inger Rocksten?

Inger har mycket lång erfarenhet av detaljhandeln, både som dekoratör, stylist och säljare av kläder, skor och underkläder. Inger har arbetat på bland andra Triump, NK och Lindex. Inger älskar att spela golf, resa, vandra i fjällen och, nu även, köra motorbåt. Favoritresemålet är Costa Rica. Det du inte vet om Inger är att hon är mycket duktig att snickra, har spelat teater och skriver just nu på en bok.

Hoppas att du har sett några plagg som även du gillar? Och jag ser fram emot att få läsa Ingers bok!

Charlotte

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *