Nu när vi har fått in sååå mycket fina kläder till butiken och webbutiken är det svårt att välja ut vilka plagg som är snyggast. För att visa vårt stora urval av olika modeller och stilar har jag därför bett mina medarbetare att sätta ihop en lista över sina favoritplagg.

Idag är det dags för min medarbetare Cecilia Fällström. Cissi är den som fixar det mesta i butiken och webbutiken – och har bland annat ansvar för att paketen kommer hem till dig och andra kunder. Dessutom möter du henne både i telefon och i butiken.

Cecilia gillar bekväma plagg – och jeans, med en topp eller blus till, är favoriten. Färgerna är främst svart, blått, vinrött och grönt. Dessutom älskar hon skor – och hemma har hon över 80 par! Cecilia gillar inte ull – och därför är samtliga plagg nedan utan ull! Läs mer om Cecilia längre ner.

Här är Cecilias favoritplagg bland höstens nyheter. Klicka på bilden för att läsa mer om plagget!

.

En skön och cool blus från Ajljak. Finns även i nougat.

En mjuk och stretchig kavaj från Freequent i svart. Finns även i marint.

.

En mycket bra topp från Taifun, som flera av mina medarbetare gillar. Enkel och skön att bära.

.

Ett par favoritjeans är Parla från Cambio, finns även i denim och marint.

.

En topp från Taifun i hundtandsmönster. Megapopis!

En topp från Ril’s är perfekt både på jobbet och middagen.

En mönstrad topp från Taifun är också en personalfavorit. Mjuk, bekväm och passar under kavajer och koftor.

.

Jeansen från Mos Mosh är extremt stretchiga och mjuka – och coola.

.

Den stickade klänningen från Micha var en favorit förra året, och blir det säkert i år igen. Mjuk och skön – och ingen ull.

En mjuk och skön polojumper från Micha, utan ull. Finns även i rosa.

.

Vem är Cecilia ”Cissi” Fällström?

Cecilia är min yngsta medarbetare, men hon har arbetat sju år på Lindex och senast som stf butikschef. Cecilia har en bred erfarenhet från detaljhandeln och Lindex har varit en bra skola för flera av mina medarbetare. Cissi har två barn i lågstadieåldern och har fullt upp på hemma, vilket är tur då hon är en ”väldigt hemmakär människa som gillar att umgås med familj och vänner – och gillar ordning och reda”.

Charlotte

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *