I torsdags var det dags igen att köpa in vårens kollektion från Gerry Weber digitalt. Eftersom jag inte vill flyga till Köpenhamn och besöka mässan, fick vi ta det över telefon. Jag tycker att det känns onödigt och osäkert att flyga när jag inte måste, men enligt Anna Juhlin, agent hos Gerry Weber, kommer 80 procent av hennes kunder till Köpenhamn.

.

Jag tycker att det har gått över förväntan att köpa över telefon – jag på landet i skärgården och Anna i showroomet i Köpenhamn. Fantastiskt! Vi pratade över två timmar och gick igenom de bilder Anna hade skickat till mig – plagg för plagg. Dessutom har Gerry Weber ett fantastiskt webbutik för alla sina kunder, där jag kan se hela vårens kollektion inklusive färger, material och priser. Anna känner Jacobssons väldigt väl efter alla år vi har arbetat tillsammans och vad jag – och våra Gerry Weber kunder vill ha – så det känns tryggt!

.

Vill du hjälpa till och bestämma?

Nu har jag en vecka på mig att lägga order och jag skulle uppskatta om du tog dig tid att tycka till om kollektionen. Nedan ser du bilder på alla Gerry Webers mest sålda plagg (kollektionen har redan sålts in i andra länder).

Så om du har tid och lust – gå igenom bilderna och anteckna vilka plagg du vill ha i din garderob nästa vår – max 10 plagg – och maila till mig på charlotte@jacobssons.nu senast den 12 augusti.

Jag ser fram emot att få läsa vad du vill ha.

Kollektion 1: Botanicals

.

.

Kollektion 2: Saint Germain

.

Kollektion 3: Exotic Garden

.

Kollektion 4: Casual Desert

.

Kollektion 5: NOS/BAS

.

.

.

Kollektion 6: Undersea

.

.

.

Stort tack för hjälpen, Charlotte

PS. I nästa vecka får du vara med och välja bland vårens kollektion från Taifun. Bilder kommer på onsdag!

12 reaktioner till “Vad vill du ha från Gerry Weber nästa vår?

 1. kollektion 2
  ljusblå topp marin tröja jeans och blå lättviktsjacka
  kollektion 3
  vit topp med Love tryck
  kollektion 5
  klarblå tröja
  kollektion 6
  vit topp med tryck marin byxa mönstrad blus

 2. Nr 2 ,5 och 6 är de färger och plagg jag gillar mest.
  Mycket kornblått och gärna turkost båda färger dom är svåra att hitta. Marinblått är alltid ett säkert kort.
  Ni har alltid så mycket fint kul att du låter oss kunder vara med och tycks till.
  Ha det bra alla duktiga🤗👍👏🏼

 3. Kollektionerna 1, 2 och 5 tycker jag om. Så trevligt att kunderna får tycka till.
  Ha en fortsatt trevlig sommar!

  1. Hej Berit

   Stort tack för dina synpunkter. Jag antecknar.

   På onsdag får du tycka till om Taifun också.

   Charlotte

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *