I förra veckan var det en kund som sa ”Åh, ni måste ha det så tråkigt i butiken”. Men nej, vi har det inte tråkigt. Eftersom vi är hälften så många som arbetar, har vi faktiskt fullt upp – och vi har det väldigt kul tillsammans.

Vi har det tufft ekonomiskt, men det är så många andra som också har – så vi kan inte klaga. Vi har världens bästa kunder, som ringer eller mailar in beställningar eller som hellre handlar direkt i webbutiken.

.

En sitter i kundsamtal under nästan hela dagen. Två packar paket, tar emot leveranser, följer upp kundbeställningar, fotar till webbutiken, håller fint i butiken och självklart servar de kunder som kommer in. Vi har femton-tjugo kunder i butiken varje dag – och dem vi vill ta extra väl hand om.

.

.

Filminspelning i butiken

I förra veckan kom ett filmteam som ska spela in en reklamfilm för SEB till butiken. Superkul! Det var sju-åtta unga killar med massor av kamerautrustning, som de riggade upp för att filma våra kläder och skyltdockor under en timme. Och jag fick vara statist! Vi får se om jag syns i reklamfilmen för SEB i höst. Spännande!

Shoppingevent

I förra veckan hade vi också vårt event i butiken och sex fantastiska kunder kom och handlade sommarkläder. Alla kom inte samtidigt, så det var ingen trängsel!

.

Jag planerar för ”när detta är över”

Den här veckan startar vi flera olika projekt, för att vi ska förbereda oss för ”när det här är över”. Vi behöver se över nya leverans- och betallösningar, nya funktioner i webbutiken, enklare telefonbeställningar, nya samarbeten och förändringar i butiken.

Målet är att vi ska bli proffsigare och effektivare på att möta dig och andra kunder. Ska bli spännande.

Du är alltid välkommen till oss!

Charlotte

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *